Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ożankowy ogród

Ożankowy ogród

Gosialuk 16:40, 26 mar 2026

U nas tylko popadało trochę deszczu, ale zimno. Ładnie na zdjęciach, bo tych śniegowych widoków już nie chcę.
Basieksp 22:42, 26 mar 2026

No ej, ja już nie chcę zimy. Chociaż szafki, przypruszone śniegiem ładnie wyglądają
Ulina 09:01, 28 mar 2026

Polon napisał(a)
No nie
Nie wiadomo czy płakać czy się zachwycać, chyba jedno i drugie, bo wiosna pomimo śniegu daje radę, ale po co ten śnieg???

Chyba lepszy u mnie ten śnieg niż ulewy przez dwa dni jak mnie zalewają najgorsze, że dalej trzeba palić.
Ulina 09:06, 28 mar 2026

Agatorek napisał(a)
No pięknie to wygląda ❤️

Śnieg na wyczyszczonym ogrodzie dodał uroku, było cudnie jak pocukrowane Wczoraj wieczorem dopypało kolejną warstwę, chwilowa zima. Dla mnie to wybawienie, bo ręka musi odpocząć i inne mięśnie też
Ulina 09:13, 28 mar 2026

Gosialuk napisał(a)
U nas tylko popadało trochę deszczu, ale zimno. Ładnie na zdjęciach, bo tych śniegowych widoków już nie chcę.

Chcę czy nie chcę, to mam zimowe widoki, ale woda na wiosenne kwitnienie była potrzebna.
Ulina 09:16, 28 mar 2026

Basieksp napisał(a)
No ej, ja już nie chcę zimy. Chociaż szafki, przypruszone śniegiem ładnie wyglądają

Mi też się podobały, dziś pod warstwa śniegu zniknęły. Ale to tylko chwilowe o tej porze
Ulina 09:19, 28 mar 2026

Dziś zaskoczenie, kto by uwierzył że w poniedziałek i środę zrobiłam sporo sadzonek i ogród na wiosnę wysprzątałam

Ulina 09:37, 28 mar 2026

sylwia_slomc... 13:07, 28 mar 2026

Śniegiem Was zasypało? Masakra z tą pogodą. J się dwa dni modliłam, żeby nas nie utopiło bo padało cały czas prawie. Dziś z przerwami, a od wtorku pokazuje od nowa i tak do piątku cięgiem ...
nerwowo będzie przed świętami...
Ulina 08:53, 01 kwi 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śniegiem Was zasypało? Masakra z tą pogodą. J się dwa dni modliłam, żeby nas nie utopiło bo padało cały czas prawie. Dziś z przerwami, a od wtorku pokazuje od nowa i tak do piątku cięgiem ...
nerwowo będzie przed świętami...

U mnie nie nerwowo, ale raczej depresyjne było przez tą pogodę. Ale dziś wreszcie słońce w niedzielę wielkanocna będzie lato, uszę wyszykować altanke na pierwszą kawę ogród mam wyjątkowo ogarnięty wiosennie, to sukces miesiąca fajnej pogody na prace ogrodowe i trochę wolnego czasu który się w tym roku trafił.
Sylwia, trudno powiedzieć czy Ty znajdziesz w tym sezonie czas na odwiedziny, bo masz pod górkę z czasem, ale wiesz że zapraszam dużo zmian zrobiłam od spotkania 2 lata temu. Zmiany niby drobne, nie globalne, ale wszędziepo trochu, więc jest inaczej. Mnie cieszà