Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

agniecha973 08:50, 20 maj 2015

Dostałam sms: "Szkółka xyz: Kurier xyz podejmie dzisiaj próbę dostarczenia przesyłki ..."
ha ha ha Ciekawe czy mu się uda
atena35 08:55, 20 maj 2015

agniecha973 napisał(a)
Rododendrony

Borsault

Fantastica - ta od posadzenia wyraźnie ma niedobór czegoś, choć traktuję ją identycznie jak inne. Poczekamy, nie marnieją, rosną i wszystkie 5 mają tak samo. może się muszą lepiej ukorzenić

Moje ogrodowe pupilki - smoki. Mieszkają w bloku na różnych piętrach świerka Conica i jałowca. Na każdym zdj. inny

Sprzedaj smoka plisss
bdan 09:03, 20 maj 2015

Agnieszka widać, że kochasz ten swój duży ogród. Ja regularnie co jakiś czas mam doła, że nie mam mniejszego ogrodu, a mąż mi gada, że powinnam sie tym ogrodem bawić, a nie tak wszystko przeżywać.
Ale jak tu się bawić, jak róże, które przyszły w zeszłym tygodniu całe w plamach są i mało, że nie wiem, co im zaaplikować to jeszcze deszcze zapowiadają.
agniecha973 09:11, 20 maj 2015

Tosia, żeby to było takie łatwe... Smoki nieufne są, ciężko zdjęcie zrobić, a co dopiero złapać i sprzedać

Danka, ja też czasem łapię doły jak się naoglądam wypucowanych ogrodów, ale nigdy nie żałuję, że mam duży ogród. Staram się jednak dostrzegać jego zalety, a nie wady. I tak jest pięknie w porównaniu z epoką przedogrodowiskową. Zmiana jest olbrzymia. Do perfekcji nie dojdę i tak. Ważne, żeby dac się roślinom zdrowo rozrosnąć, wtedy będzie trochę mniej roboty przy plewieniu, bo na razie przy tylu nasadzonych maliznach, ciężko jest to utrzymać.
malkul 09:12, 20 maj 2015

agniecha973 napisał(a)
Dostałam sms: "Szkółka xyz: Kurier xyz podejmie dzisiaj próbę dostarczenia przesyłki ..."
ha ha ha Ciekawe czy mu się uda

hihi ja dostałam tę sama informacje i tez jestm ciekawa czy mu się uda.
coś zamówiła?
agniecha973 09:14, 20 maj 2015

2 magnolie Lennei Alba

A ty?
malkul 09:40, 20 maj 2015

ja na wymianki tylko dwie hortki incrediball i dwa berberysy na przedpłocie
popcorn 09:40, 20 maj 2015

zakupy! ech, przynajmniej macie gdzie upychac
smoki fajne, troche straszne!
popcorn 09:43, 20 maj 2015

Bonzaje fajne! i ta montana - piekna jest! wilgotno ma u Ciebie?
Irysy potwory! i klon zolty super. W ogole cudnie u Ciebie, Aga! i nie napchane (jak u mnie

pozdrawiam!!
agniecha973 10:50, 20 maj 2015

Normalnie c.montana ma raczej wilgotno, ale ta wiosna to na razie porażka. Jest masakrycznie sucho. Wczoraj na chwilę lunęło i dziś niby ma padać. W tej chwili kropi tylko i to tak, że przed chwilą byłam posiać fasolę i nie zmokłam, suchutka jestem.
Ja chcę deszczu!!! Normalnego, stabilnego, przez całą noc i dzień, żeby w końcu ziemia przesiąkła! Chcę i już! I nie odpuszczę! Rzucę się na ziemię i będę się darła i waliła rękami i nogami jak w końcu normalnie nie popada! Ja nie żartuję!!!
Karolina, mam nadzieję, że się nie przestraszyłaś Dzięki za miłe słowa. Cudnie... zależy co kto lubi
Pozdrówka