EwaG, i tak łatwo się poddajesz i nie będziesz miała jeżówek?! A to oregano/lebiodka to tak się sieje samo? Miałam kiedyś żółte kilka lat, ale trawą zarosło i przepadło, ale nigdzie się nie siało. Teraz w zielniku mam zielone. Ono będzie zimować?
Dasia, to jeszcze wczesna pora na jeżówki, na pewno pokażą kwiatki w tym roku, jeszcze je wszyscy pooglądamy. A do Brico dziś zajechałam, ale budlei nie kupiłam, nie umiem się na nią zdecydować. Poczytałam u nas na ogrodowisku różne ma opinie, piszą, że nieporządna z niej roślina.
Marzena, to brico to mnie strasznie kusi. Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam zakupy. Tylko ja najczęściej robię tak. Jadę, oglądam nowy towar, zapamiętuję nazwy odmian, wracam do domu, czytam w internecie o roślinach, chodzę po ogrodzie i myślę gdzie co by pasowało, wracam do brico i robię zakupy.
Makul, ładnie to tak się naśmiewać z koleżanki
Ewalm, spać nie mogłam, to przyszłam Ci trochę poszurać. Chciałam się wkręcić na imprezę tarasową, bo czytałam, że do późna siedzicie, ale już pogaszone było

A co, obudziłam szuraniem?
Olasta, witaj. Dawno Cię nie widziano. No nie wiem jak tak może być, że Ty jeżówek jeszcze nie masz! No wiesz...