Witaj Aldonko !!!!obleciałam twoje strony i uśmiałam się z kamieni bo gdzieś wsoomniałaś że przyniosłaś ----to mój M mówi że jak nie mam co robić to z kamieniami latam po ogrodzie-----to fajnie że nie jestem sama Ha Ha Wianeczek ładny Pozdrówka. ;D
Aniu monte, Aniu asc, Bożenko, Celinko, Grembosiu, Ewo, Irenko, Celinko i Halinko dziękuję za życzenia i za to że zaglądacie do mnie, mimo że nie jestem tak często na forum. Dzięki Wam zrobiło się kolorowo, mimo siarczystego mrozu i śniegu wokół. Pozdrawiam
Pergola ma być między domem a budynkiem gospodarczym i nie ma tam zbyt dużo miejsca. Tak naprawdę, jeszcze nie wiem co tam zrobić. Były już różne koncepcje, ale nic mi się nie podoba. Najgorsze, że pędy trzyletniej akebii i żółtego milina leżą na ziemi. W przyszłym roku muszę się wreszcie zdecydować.
Aldonko, Święta muszą być "nasze" Nie to co modne, nie to co inni nam radzą, tylko jak to czujemy i co nam się podoba Popieram każdy indywidualizm w dobie lalek Barbie, mody na sukces, trendów obowiązujących w modzie, ogrodzie i kuchni ...
Niech Ci dalej służy Ogrodowisko, wątek się rozwija i żeby Ci się chciało być z nami
Aldonko, gratuluję seteczki, życzę samych sukcesów ogrodowych i pięknych kolorów
Tymczasem musimy się zadowolić kolorami na obrazkach