Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lek na całe zło czyli mój ogród

Lek na całe zło czyli mój ogród

monteverde 00:40, 27 lis 2012

Śliczna Aldonko ta Twoja kotka jak będzie miała maluchy to ja poproszę, będzie pasował do mojego Gingera
mira 08:11, 27 lis 2012

Witaj Aldonko!
nadrabiam zaległosci, hihi rdest niby taki pospolity a tak zachwyca - mnie też

chyba wypatrzyłam, że masz hortensję dębolistną - jesli tak to proszę daj mi znac jaką masz opinię
ja kiedyś już zdobyłam ale przemarzła mi po zimie, widziałam też w Wojsławicach kwitnącą i mnie aż tak nie zachwyciła, a stale o niej myslę bo ma piękne liście i ładnie się przebarwiają - chętnie poznam Twoje zdanie.
Bogdzia 08:33, 27 lis 2012

Aldonko ślę pozdrówka.
aldonaz 20:14, 28 lis 2012

Aniu asc, Grembosiu, Kukliku, Aniu monte, Miro, Bożenko pozdrawiam serdecznie i dzięki za odwiedziny. Ostatnio co wieczór muszę coś pisać do pracy i nie mam czasu na Ogrodowisko. Bardzo mnie cieszy nowa lokatorka i powoli przyzwyczajamy się do siebie. Muszę wymyślić, jak dokarmiać ptaszki, żeby nie padały jej łupem.

aldonaz 20:24, 28 lis 2012

monteverde napisał(a)
Śliczna Aldonko ta Twoja kotka jak będzie miała maluchy to ja poproszę, będzie pasował do mojego Gingera

Ona ma 7 miesięcy i zastanawiam się, czy nie pozwolić jej raz mieć młode i potem wysterylizować. Ale przypuszczam, że nie będą takie kudłate jak ona. Jej matka i rodzeństwo były krótkowłose. Nie mogę sobie na razie pozwolić na większą gromadę.
Enya73 20:29, 28 lis 2012

Przepiękna kotka Uwielbiam koty i od dawna choruję na takiego rudzielca
aldonaz 20:41, 28 lis 2012

mira napisał(a)
Witaj Aldonko!
nadrabiam zaległosci, hihi rdest niby taki pospolity a tak zachwyca - mnie też

chyba wypatrzyłam, że masz hortensję dębolistną - jesli tak to proszę daj mi znac jaką masz opinię
ja kiedyś już zdobyłam ale przemarzła mi po zimie, widziałam też w Wojsławicach kwitnącą i mnie aż tak nie zachwyciła, a stale o niej myslę bo ma piękne liście i ładnie się przebarwiają - chętnie poznam Twoje zdanie.

Hortensję dębolistną zasadziłam w ubiegłym roku. W zimie przemarzła a na wiosnę odbiła. Nie kwitła, ale ma piękne liście i przebarwiają się na czerwono jesienią. Mam nadzieję, że doczekam się też kwiatów.

Pszczelarnia 20:43, 28 lis 2012

Aldono, my lubimy te same rośliny. Moje ciemierniki w liczbie 9 szt. nie dadzą mi jeszcze zarośli. To są te "zwykłe" kwitnące na biało i mam jeszcze 3 fioletowo-bordowe. I ja muszę popracować a dopiero się rozkręcam na Forum.
aldonaz 20:46, 28 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Aldonko ślę pozdrówka.

Bożenko wzajemnie pozdrawiam i ślę ostatniego jesiennego kwiatuszka.

monteverde 20:48, 28 lis 2012

Aldonko musisz okrywać dębolistną , bo inaczej nie będziesz miała kwiatków jeszcze kwiatek lnu kwitnie? pozdrawiam