Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 13:02, 25 lut 2012

Domek, drewutnię i altanę robiła nam firma z CZĘSTOCHOWY!!! Całą Polskę przejechali a i tak wyszło 3x taniej niż byśmy zlecili to komuś z naszej okolicy.
Za wszystko zapłaciliśmy niecałe 10 tyś.
Milka 13:06, 25 lut 2012

wow!!! to chyba mój M. musi zakasać rękawy i sam tworzyć;
Juzia 13:10, 25 lut 2012

Jak ma czas, chęci i zdolności to pewnie! Niech tworzy!
Mój M. jak się napatrzył to mówi, że teraz też sam by zrobił
Milka 13:13, 25 lut 2012

zdolności ma, w końcu sam dom stworzył i wszystko inne, dla porównania popatrz co na str. 18 u mnie, a czasu mu dam ile chce, a te pieniądze zaoszczędzone da mnie zrobię dobry użytek
ircia 13:31, 25 lut 2012

Justynko, jak Twój kręgosłup? Lekarza za bardzo nie rozumiem, ale cóż....
Myślę, że Tośka poczuje się pewniej na zewnątrz, jak nieg stopnieje i zrobi się cieplej. Futerko nie grzeje zbyt mocno Kiedyś miałam jamniczkę - nie znosiła zimy ani śniegu, uwielbiała za to wylegiwać się w słońcu. Myślę, że kochają to wszystkie krótkowłose.
Justynko , wracaj do zdrowia, bo zaraz zaczynamy prace w ogrodzie!!!!! Kręgosłupy nie mogą odmawiać nam posłuszeństwa w tym czasie
Mala_Mi 15:30, 25 lut 2012

Wczoraj lekarz mnie pocieszył: "Będzie gorzej" "Zmienić tryb życia, pracę i miejsce zamieszkania"

Czy to napewno lekarz??????
Teraz kręgosłupy się naprawia....... biodra wymienia...i człowiek chodzi jak nowy... ale każda choroba jest inna........ i przy każdej zawsze mówięm, że trzeba posłuchać 3 lekarzy
Juzia 15:41, 25 lut 2012

Irenko no zdolności faktycznie a czas się znajdzie jak chęci będą. Dużo można zaoszczędzić...na roślinki nowe pewnie

Irciu (heh, ale wyszło ) Pochodziłam trochę po ogrodzie..tzn po kostce, bo u mnie wszędzie błocko jeszcze...i kręgosłup jeszcze trochę pobolewa. Muszę go jakoś szybko 'naprawić', bo prac ogrodowych szykuje się sporo!!!
Tośka po powrocie ze spacerku od razu położyła się przed kominkiem Lubi grzać pupsko

Juzia 15:44, 25 lut 2012

asc napisał(a)

Wczoraj lekarz mnie pocieszył: "Będzie gorzej" "Zmienić tryb życia, pracę i miejsce zamieszkania"

Czy to napewno lekarz??????
Teraz kręgosłupy się naprawia....... biodra wymienia...i człowiek chodzi jak nowy... ale każda choroba jest inna........ i przy każdej zawsze mówięm, że trzeba posłuchać 3 lekarzy

Niestety lekarz...
Powiedział, że na moją przypadłość robi się operacje, ale zazwyczaj jest po nich gorzej.
Byłam u dwóch i mi wystarczy już ich "mądrości".

Chyba zacznę zbierać na swój basen
Mala_Mi 16:27, 25 lut 2012

Więc prace ogrodowe musisz pozostawić innym
Na kręgosłup nalepszy jest basen i regularne ćwiczenia dobrane do niego. Jak się drań zużywa, to jedynie co pomaga to wzmocnienie mięśni które g otrzymają i przejmąjego funkcję..... dlateg oja teraz regularnie 2 razy w tygoniu mykam na ćwiczenia.... i mam rozstawiany basen w ogrodzie.... Ale u mnie się tylko kręgosłup zużył... co przy pewnym trybie zycia jest normalka..... wiec jak moje wpisy są głupie i ciebie nie dotyczą to wybacz
Tośka ma krótkie futro i napewno nie lubi zimy
Juzia 16:40, 25 lut 2012

asc napisał(a)
Więc prace ogrodowe musisz pozostawić innym
Na kręgosłup nalepszy jest basen i regularne ćwiczenia dobrane do niego. Jak się drań zużywa, to jedynie co pomaga to wzmocnienie mięśni które g otrzymają i przejmąjego funkcję..... dlateg oja teraz regularnie 2 razy w tygoniu mykam na ćwiczenia.... i mam rozstawiany basen w ogrodzie.... Ale u mnie się tylko kręgosłup zużył... co przy pewnym trybie zycia jest normalka..... wiec jak moje wpisy są głupie i ciebie nie dotyczą to wybacz
Tośka ma krótkie futro i napewno nie lubi zimy

Wpisy są mądre i potrzebne!! Dzięki
A z prac ogrodowych nie zrezygnuję. Najwyżej później będę tydzień plackiem leżała. Ale myślę, że jak się porządnie przygotuję (do dzwigania pomocnik, coś do klęczenia) to będzie ok