Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Jagna 00:09, 10 kwi 2011

Eh.....ładnie. taki uporządkowany chaos. to jest ten rodzaj ogrodu ,który mi bardzo sie podoba. po wiejsku ale nie tak jakby garść nasion rzucić i jak upadną tak rosną.
Gardenarium 00:21, 10 kwi 2011

Mnie takie obsadzenie też się podoba.

Instagram Ogrodowiska
Joanka 00:29, 10 kwi 2011

shrekol napisał(a)

Posadziłam hortensje, ale jutro o 6 rano jadę na Bronisze po następną dostawę.

Ale ładnie w "moim" ulubionym kąciku , jak dostawiłaś kordeliny i hortensje to i lekkości laury nabrały
Pod pasowałaś mi Danusiu tym niebieskim kolorem przy ławce Dobrze, że dzieli nas trochę tych km odległości bo mogła byś rano wychodząc do ogrodu mnie spotkać śpiącego na ławce

O......widzę że konkurencja nie śpi....trzeba się spieszyć co by być pierwszą na tej ławeczce

Ale nie martw się, jakoś się podzielimy.......przypomniało mnie się że u Danusi są dwie ławeczki
monteverde 00:31, 10 kwi 2011

wydaje się jakby ogród miał wiele tajemniczych zakamarków, taki nieodgadnięty) fajne nasadzenia
an_tre 00:35, 10 kwi 2011

Bo pewnie tak jest w istocie pobudza naszą wyobraźnię, daje przykład uporządkowanych nasadzeń i cieszy oko swym pięknem
Danusiu jesteś czarodziejką
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
shrekol 10:56, 10 kwi 2011

Joanka napisał(a)

O......widzę że konkurencja nie śpi....trzeba się spieszyć co by być pierwszą na tej ławeczce

Ale nie martw się, jakoś się podzielimy.......przypomniało mnie się że u Danusi są dwie ławeczki

Joanno spokojnie Danusia pisała, że na ławce trzy osoby się mieszczą I tak jak piszesz są dwie ławki będziemy się wymieniać
Sebek 11:41, 10 kwi 2011

Już kapuję, pięknie tam jest w tym Hidcocie

Czyli Joasia i Przemek na ławkę, a ja gdzie? Chyba w oczku pluskał się będę
Jagna 11:45, 10 kwi 2011

Sebek napisał(a)
a ja gdzie? Chyba w oczku pluskał się będę

Też o tym myślałam ale doszłam do wniosku , ze z moim gabarytem wyparłabym cała wodę i byłoby to ostatnie tchnienie oczka
Sebek 11:50, 10 kwi 2011

No trudno - chyba że Jaguś Danusia trzecią gdzieś umieści, bo coś do siedzenia miało być pod ogrodem na dachu
monteverde 11:51, 10 kwi 2011

zawsze Sebek można jeszcze pod ławką)))))))))