Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Linka 20:04, 04 maj 2011

No tak, u Danusi wszystko jest naj naj naj. Nawet garaż
Agnieszka 20:15, 04 maj 2011

No, ale przyznajcie szczerze: Danusia już nie ma maluchów, które są wszędobylskie i brudzą z rozbrajającym uśmiechem, do tego zupełnie niechcący. Nawet psa ma już zrównoważonego, a nie jakieś fiu-bździu. Kto ma u niej robić bałagan? Każdy chodzi i sprząta po sobie. Sprawa załatwiona! My też tak kiedyś będziemy mieć! To tylko kwestia czasu!
Sebek 20:33, 04 maj 2011

Przeróbka wyszła super - rzeczywiście ogród wydaje się szerszy
Co do garażu - jedno wielkie ŁAŁ. Suuuper masz
A co zrobisz z tymi bukszpanami - jak nie wiesz to ślij je mi
Co do kul w donicach żal ich strasznie. Ale za to już nie będę się miotać czy zasadzić je w donicach czy nie. Tak sobie myślę, że jak Ci ich ubyło 6 to będzie to z 1000 zł, bo kule są strasznie drogie
Chowanie ich w szklarni to dobry pomysł - szczególnie, że taka duża. Ale na pocieszenie powiem, że sztuczne kule z bukszpanu jakie widzę wyglądają jak żywe
an_tre 20:56, 04 maj 2011

Nie mogę za Wami nadążyć Zanim przeczytam wszystkie wątki to cała załoga forum idzie spać, w dzień nie mogę z Wami pogadać, bo jestem w pracy, po połudnju w ogrodzie a wieczorkiem staram się nadrobić zaległości Danusiu jak zwykle super zakupy i metamorfoza twojego ogrodu cały czas mnie zadziwia i zachwyca Garaż ze wszystkimi szafkami i miejscem na narzędzia godny największej pochwały
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Neska 21:02, 04 maj 2011

Agnieszka napisał(a)
No, ale przyznajcie szczerze: Danusia już nie ma maluchów, które są wszędobylskie i brudzą z rozbrajającym uśmiechem, do tego zupełnie niechcący. Nawet psa ma już zrównoważonego, a nie jakieś fiu-bździu. Kto ma u niej robić bałagan? Każdy chodzi i sprząta po sobie. Sprawa załatwiona! My też tak kiedyś będziemy mieć! To tylko kwestia czasu!

Moje skarby to mi jeszcze rośliny przesadzają, a chwasty dosadzają. Patrzę kiedyś na rabacie kępka chwastów wyrzuciłam. Po dziesięciu minutach dwie. Pytam córci co to? Moje kwiatuszki mamusiu odpowiedziała
Jewka 21:07, 04 maj 2011

Chętnie uprzątnę ten "bałagan" z garażu
zbigniew_gazda 21:10, 04 maj 2011

Przeleciałem też wszystkie posty ostatnie u Danusi. A tu tyle zmian. Ale najlepsza fotka (dnia) to jak pokazałaś wejście Kasi - a tu wszystkich wywiało ! Taki garaż to marzenie.
tyna 21:11, 04 maj 2011

Widziałam: garaż jest naprawdę lux, niektórzy tak nawet w kuchniach nie mają! czyściutko i wszystko takie nowe....
Aaaa, zapomniałabym: pozdrowienia dla Sławka
Gardenarium 21:16, 04 maj 2011

Majka10 napisał(a)

Aż prychnęłam, jak to przeczytałam

Instagram Ogrodowiska
tyna 21:16, 04 maj 2011

gardenarium napisał(a)

Aż prychnęłam, jak to przeczytałam

ja też