Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

dziatjustyna 17:26, 05 maj 2011

Sebciu nie żartuj wszystkie ???? Boże znów będzie trzeba kupić nowe ! Coś mi się nie chcą chować te kloniki ! (
Sebek 17:28, 05 maj 2011

Liście zmarzły, ale powinny wypuścić nowe pędy.
dziatjustyna 17:38, 05 maj 2011

A.... już mi lepiej dzięki Sebek !!! Jestem też ciekawa opinii Danusi specjalisty od wszystkiego co ona powie .
Syla 17:40, 05 maj 2011

dziatjustyna napisał(a)
A.... już mi lepiej dzięki Sebek !!! Jestem też ciekawa opinii Danusi specjalisty od wszystkiego co ona powie .

Klony palmowe powinny mieć stanowisko osłonięte i są wrażliwe na mrozy!!!
dziatjustyna 17:45, 05 maj 2011

A .... a kto to wiedział ((( Sylka ja dopiero raczkuję w ogrodzie myślała, że jeszcze nie wszystko stracone .
Syla 17:48, 05 maj 2011

Szkoda roślinki , może odbije ??? oby !!! Jeśli spodziewasz się jeszcze mrozów to ją opatul mooocccnno
Martek 17:56, 05 maj 2011

Kasia_ napisał(a)
Wczoraj póznym wieczorem maiałam gości ...wiecie kogo ?
Danusie z Witkiem , zajrzeli do mnie z buteleczką wina białego ( Witek przegrał zakład) .Musieliśmy opić ich sukcesy, a moje porażki . Przygotowałam polędwice w imbirze , sosie sojowym , z czoskiem i cebulą smażoną w oleju sezamowym , skropioną limonką ( powinna być a ja dałam cytrynę ) i cukrem brązowym ....PYCHA !
Do tego sałatka z serem pleśniowym , pomidorami , róznego rodzaju sałatami , pestkami słonecznika i dipem musztardowym ...PYCHA RÓWNIEŻ
Po winie było coś mocniejszego dla kobiet , sekrety pózniej ....ciekawe jak się miewa dziś nasza Szefowa ???

Nie ryzykowałabym takim pytaniem ...))
Z rana zdrowe ,dietetyczne koktajle ,a na koniec dnia takie kaloryczne frykasy ...))))))))))))))))))
Gardenarium 18:03, 05 maj 2011

zbigniew_gazda napisał(a)
Kasiu chyba kiepsko bo Danusi brak w eterze.

Danusia dziś nagrywała w Mai w ogrodzie przeróbkę stawu Że też musicie mnie podejrzewać zaraz o złe stany...

Ja czuję się świetnie bo drink wódeczki Finlandia grepfrutowej z sokiem też grejpfrutowym z lodem był nawet smaczny
Miałam się tylko pokazać dziś bo to robocze nagrywanie "brudnej" roboty, ale zaczęłam robić zdjęcia i tak wsiąkłam, że zostałam do końca. Musiałam przecież uwiecznić ryby karpie koi - potwory wielkie. Jeden nam wyskoczył na trawę...

Instagram Ogrodowiska
Sebek 18:05, 05 maj 2011

A to u któregoś klienta czy u Mai może?
Martek 18:09, 05 maj 2011

Kasia sama zadała podejrzane pytanie )))))))))))))))