Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

dziatjustyna 09:20, 10 maj 2011

Dzięki za radę.Cały czas komponuję rabatkę jak dokonczę to wkleję fotki. Ocenicie czy tak może być -ok!
Atanka 10:21, 10 maj 2011

Danusiu a które żurawki wyglądają ładnie z bladoróżową różą?O ile w ogóle.. I chciałam się jeszcze zapytać czy robiłaś kiedyś w Anglii jakieś zakupy roślin przez internet?Heucheraholics, którą podałaś mają przepiękne żurawki. teraz widzę, że na Chelsea też będą. dysponujesz może jakimiś innymi sprawdzonymi adresami? nie mam na myśli tylko tych z żurawkami
ana_art 10:23, 10 maj 2011

Witam serdecznie Trafiłam tu przez zupełny przypadek i od wczoraj szczękę zbieram z podłogi... Jestem na etapie ogrodu (jeśli można to tak nazwać) zaczełam moją pustynie obsadzać ale jest to wypadkowa tego co mi wpadlo w oko, nie wiem jak to będzie wyglądało ostatecznie. PĘKAM z zazdrości ach chciałabym mieć taki piękny ogród
inya 11:32, 10 maj 2011

Ja też chciałabym powitać wszystkich bardzo serdecznie Trafiłam do was dopiero trzy dni temu, czytam czytam i czuję się już jak wśród bliskich znajomych Tworzycie tu przesympatyczną atmosferę i bardzo zapragnęłam razem z wami przejść przez przygodę z moim przydomowym ogrodzie Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie i wesprzecie swoją nieocenioną radą.
Cały portal jest niesamowity a Danusia - niezwykła Potraficie zarazić zieloną miłością Do tej wspaniałej natury za oknem i do tego, co możemy stworzyć u siebie Jestem typowo blokowym laikiem, który wybudował dom na przedmieściach a dzięki wam śnią mi się piękne roślinki i patrząc na ogród mam całą głowę w planach
Jak najszybciej zrobię zdjęcia swojego terenu i założę odrębny wątek o tym co jest i co mam w planach i mam taką cichutką nadzieję, że choć troszkę uda mi się stworzyć coś tak cudownego jak wy macie w swoich ogrodach
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Marta
Pszczelarnia 12:49, 10 maj 2011

Danusiu, chciałam zapytać, czy masz piwonię w ogrodzie? Mnie się wydaje, że ona by pasowała do Twojego ogrodu. Rosłaby sobie nie sprawiając kłopotu, bo jest długowieczna i przesadzania nie lubi. A i kolory by się znalazły.I jeszcze mam pytanie o doniczki.Czy to są "zwykłe" gliniane, czy tzw. terakota. Mnie Twoja opowieść o dołowaniu donic bardzo się podobała. Za tydzień wyślę Wam Dziewczyny (?) zdjęcia moich donic ale to w innym wątku.
myszorek 20:33, 10 maj 2011

Danusiu, chciałam podziękować za wspaniały dzień, pitu pitu, zakupy i przycięcie bukszpanowego jajka
Bardzo mi miło, ze mogłam Cię poznać. Mam nadzieję, ze będę dobrą uczennicą
ps-rozgarnełam pół kopca ziemi, tak mnie zdopingowałaś do działania. sąsiady tylko stały przy płotach i patrzyły. och gdzie ta moja zelazna kurtyna.
A dym dalej unosi się z hali Chińczyków
Michael 20:39, 10 maj 2011

Magdo ale ty jesteś zawzięta widać, że wizyty forumowiczów sprawiają cuda.... a widzisz jaka niespodzianka z tym filmikiem prawie jak paparazzi byłem
myszorek 20:45, 10 maj 2011

no własnie, Wasze towarzystwo jest niebezpieczne, teczka aparatów w zanadrzu i jeszcze te nożyce.To ponad moje siły.Musze kupić większe okulary i kapelusz
Michael 20:47, 10 maj 2011

Wpuścić nas do ogrodu to Ci wszystko wynajdą
Sebek 20:48, 10 maj 2011

Danusiu - no nadal nie widziałem kompozycji
Jutro może kupię te diamond frost - połączę z pelargoniami