Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

tyna 09:45, 08 cze 2011

W tym kąciku z ławką teraz, który mi się tak podobał - są poprzesuwane kula i stożek i małe kule, kiedyś były posadzone rzadziej, zniknęła trzmielina - chyba trzmielina - - w tym momencie jest jeszcze lepiej
Pszczelarnia 09:53, 08 cze 2011

To jest ławka znad stawu (z widokiem na RH Cunninghamsy, Annabelle, miskanta Morning Light) czy wodospadu, dokąd teraz pójdą leżaczki? Nie nadążam.....

kaisog1 12:38, 08 cze 2011

To Danuś ma Anabelkę w swoim ogrodzie? i Morning Lighta? Czy Limelightkę i Gracillimusa? Bo ja się nie "wyznaję"
zbigniew_gazda 12:46, 08 cze 2011

Też bym sobie Danusiu gnaty wyprostował na ławeczce - ale zajęta jest. Piękny zakątek a rośliny wszystkie rasowe i z pierwszej ligi.
Niage 14:22, 08 cze 2011

zbigniew_gazda napisał(a)
Też bym sobie Danusiu gnaty wyprostował na ławeczce - ale zajęta jest. Piękny zakątek a rośliny wszystkie rasowe i z pierwszej ligi.

Hmm, Zbyszku, powiedziałabym nawet, że to jest Liga Światowa

Co do zajętej ławeczki, to Kasia szczuplutka, przesunie się nieco
Sebek 15:55, 08 cze 2011

Ohoh - no to chyba się wyprowadzam z mego pokoju i zmieniam na ten
Ewo, Gosiu - przy stawie jest tylko hortensja limelight - ale chyba posadzone są dwie naraz
Sebek 15:57, 08 cze 2011

Lilka napisał(a)
ta linia trawnika jak rysowana ołówkiem rewelacja, Danusiu u ciebie trawa wcale nie rośnie chyba ją zaczarowałaś.

Liluś - Danusia kosi dwa razy w tygodniu, a wczoraj wtorek był więc pewnie Danusia skosiła. Dla mnie nie ma nic gorszego nic powoli rosnący trawnik
Michael 20:50, 08 cze 2011

Widzę Danusiu , że u Ciebie to prace non stop kiedy ty kobitko odpoczywasz... chyba jak pracujesz
Grzesiu 21:43, 08 cze 2011

Michael-oczywiście że w pracy....
Danusiu my to potwierdzamy czyż nie?
"znajdz pracę którą lubisz..a nigdy nie będziesz musiał pracować" czy jakoś tak to było
Piękne bukszapnki obok ławeczki...a czy cis nie sprawia w sezonie żadnych problemów?
jakieś szkodniki...choróbska itp.
Gardenarium 22:29, 08 cze 2011

kaisog1 napisał(a)
To Danuś ma Anabelkę w swoim ogrodzie? i Morning Lighta? Czy Limelightkę i Gracillimusa? Bo ja się nie "wyznaję"

Mam Limelight i Gracillimusa. przy stawie

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies