Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

zbigniew_gazda 08:16, 06 lip 2011

No to pewnie decyzja się urodziła co do koszyczka - ławeczka. Ale Danusiu te hosty z białymi środkami takie delikatne . Piękne.
Gardenarium 08:20, 06 lip 2011

Zbyszku, ja najbardziej lubię właśnie te z największą ilością białego, no i żółtą Sum & Substance, co ma takie wielgachne liście.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 08:55, 06 lip 2011

gardenarium napisał(a)
Nom, ładny, byłam nawet zdziwiona
U mnie lało w nocy, teraz ?.... jakoś takoś ciemno...

Ha - ma się ten gust. Gdybyś wiedziała po ilu ja się sklepach uchodziłem co by znaleźć prezent odpowiedni
U mnie nad ranem nie padało a teraz leje.

Sebek 09:10, 06 lip 2011

Ale tylu wejść na prawdę gratuluję - to jest coś
Niage 09:48, 06 lip 2011

gardenarium napisał(a)
Pochwalę się swoją poduszeczką do klękania podczas pielenia albo sadzenia. Materiał jest ceratowy, nieprzemakalny

Poduszka pod kolana słodziudka, taka akurat dla kobietek I to w różyczki
Ja myślałam, że u Ciebie Danusiu nie ma suchych gałązek na tujach . Dlatego nawet nie wspominałam nigdy, że tez skubię co jakiś czas. A to jednak wszędzie trzeba robić z tym porządek, aby było estetycznie.
Aneta1309 13:01, 06 lip 2011

gardenarium napisał(a)
Witaj Anetko w moim ogrodzie, ale się musiałaś naprzerzucać stronek

Cieszę się, że spodobało się to co robię. Moje rady wielu osobom pomogły, więc zapraszam do założenia własnego pamiętnika ogrodowego, nawet jeśli masz tylko miejsce na ogród. Wtedy wiele osób się włączy w rady i pieski jakoś może da się ogarnąć" , wydzielić, żebyś mogła cieszyć się ogrodem Zapraszam do nas.

Danusiu przeglądanie tych stron to czysta przyjemność. Wczoraj przedstawiłam mojemu mężowi swoje nowe pomysły na zmiany w ogrodzie jego mina bezcenna.I pytanie znowu? Tak bym chciała żeby to było juz ostatni raz bo martwię się o kondycję roślin przesadzanych kolejny raz.
Powoli dojrzewam do tego, że pomoc mi się przyda... o tak. Zwłaszcza, że atmosfera na tym forum jest bardzo na tak.
alinak 13:20, 06 lip 2011

ale wstyd ,a ja chciałam sobie kupić takie nakolanniki jak fliziarze mają . a tu takie gadżeciki szefowa przedstawia. Danuś a to w ogrodniczym ,czy z wysp nabytek
Gardenarium 14:13, 06 lip 2011

alinak napisał(a)
ale wstyd ,a ja chciałam sobie kupić takie nakolanniki jak fliziarze mają . a tu takie gadżeciki szefowa przedstawia. Danuś a to w ogrodniczym ,czy z wysp nabytek

To z cudownego sklepu u Davida Austina

Grzechem by było nie mieć czegoś z motywem różanym

Instagram Ogrodowiska
ana_art 14:14, 06 lip 2011

a ja jakiś czas temu kupiłam w lidlu taką podkladkę z takiej jakby gumy-styropianu ale ta urocza, taka angielska
Gardenarium 14:15, 06 lip 2011

Anetko, moi Panowie też się naprzerzucali roślin w ogrodzie, ale cierpliwi są i uczynni i nie dyskutują. Chce szefowa, ma szefowa Koniec kropka. Dobrze mam

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies