Danusiu, tę sosnę u Wiesi hakałaś tak po prostu i bez litości? Można, bo sama się nad ty zastanawiam? Dolne gałęzie włażą mi w tuje. Podkrzesywać, tak żeby były gołe pnie od dołu, a tuje pod nimi?
Ale pięknie schodzisz z roweru, ja tak nie umiem, ryję nogami w glebie, zero elegancji.
No właśnie, pożałowałyśmy. Limonki poszły jednak jedna pod moją bramę, a druga do Wiesi ogrodu....
Bałyśmy się że ktoś wyciągnie w nocy. Za drogie były, tam kupimy jakieś tańsze okazy
Tak, można podcinać bez problemu, tylko sęków nie wolno pozostawiać, bo brzydko wyglądają. Jak chcesz możesz także skracać pędy jak rosną i są w fazie "ołówka".
ładnie się wkomponował ten shabby-chic'owy bukszpan w rabatę, wspaniala prezentacja i prezencja prezenterek, ale czegoś mi tu jeszcze brakuje. Widzę Wiesię w pełni krasy, koronkowe laczki i jasną głowisię Danusi, ale nie widzę wiech, limonkowych wiech
No właśnie, pożałowałyśmy. Limonki poszły jednak jedna pod moją bramę, a druga do Wiesi ogrodu....
Bałyśmy się że ktoś wyciągnie w nocy. Za drogie były, tam kupimy jakieś tańsze okazy
Tak myślałam, ze dostaną zaszczytniejsze miejsce, bo ładne z nich okazy
Danusiu Bukszpaniki doszły już wczoraj, ale dopiero dziś odebrałem na poczcie,
nie było mnie akurat w domu yhh Wyszły aż 4 donice sadzonek Jestem przeszczęśliwy!