Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Gabriela 15:53, 24 sie 2011

Przepiękne kubeczki, te z kwiatami na każdy miesiąc mam takie same, ale tylko cztery, bo więcej nie było w sklepie. Mam też kubki z ziołami, ale najwolę moje filiżanki z różami, zdjęć nie zrobię, bom nie w domu. Herbata z nich smakuje najlepiej.
Dziewczyny, nie zazdrośćcie Danusi ogrodu, tylko bierzcie się do roboty, nikt nie powiedział że wasze ogrody mają być takie same. Ja nawet nie próbuję dorównać, zwłaszcza przy aearale który posiadam, ale mam pewne plany podpatrzone w Hidcote Manor Garden, będę się radzić na moim wątku, który założyłam wczoraj.
Gardenarium 16:07, 24 sie 2011

O i to jest dobre. Oczywiście, kto powiedział że wszystkie ogrody mają być takie same

Najważniejsze jest, że swoje ogrody lubimy

Instagram Ogrodowiska
Gabriela 16:13, 24 sie 2011

Gdyby wszystkie ogordy były takie same, umarlibyśmy z nudów, gdzie ja bym wtedy jeździła na te moje "miodowe tygodnie" z mężem?
Właśnie w połowie września wybieramy się na zwiedzanie Parku Mużakowskiego, jest o nim artykuł we wrześniowym numerze "Ogrodów". Może znowu coś zainspiruje?
Gardenarium 16:15, 24 sie 2011

Burza z piorunami, muszę wyłaczyć,,,paaa

Instagram Ogrodowiska
Monic 16:31, 24 sie 2011

Wow, ale piękne kubki
Bardzo sympatyczna ta Kasia
Joanka 16:48, 24 sie 2011

Śliczna kubkowa kolekcja

Ja także popijałam kawę w kwiatowej filiżance u Danusi
monteverde 17:11, 24 sie 2011

Super kubki ,świetne do picia porannej kawki j mam z owocami u mnie już po burzy, trzaskało nie miłosiernie, pompa 3 razy była włączana a i tak trochę wlało się do garażu
myszorek 17:13, 24 sie 2011

moja burza już chyba poszła, a Twoja? Strasznie było. Dobrze, że szafę mam dużą

Ładne te kubeczki i powiem, że mi też ten ciemiernikowy kubeczek wpadł w pierwszym momencie w oko.
Ciekawe, czy po paru miesiącach u William i Catherine dalej tak kwitnąco jak u Ciebie
Im wiecej patrzę na te róże, tym bardziej mi się podobają. Jak ja mam to zrobić, żeby je upchać do siebie, skoro u mnie tak "chabaziowato".Poradź coś Szefowa
Ewa 17:31, 24 sie 2011

Kubki są rewelacyjne i chciałabym oczywiście takie, ale wspaniałe stosunki sąsiedzkie to jest najcenniejsza rzecz
Ale po kubki to trzeba jechać do Anglii ? ( pod koniec maja 2012 r prawda)?
Gabriela 17:42, 24 sie 2011

Nie po wszystkie do Anglii, te z nazwami miesięcy, które pokazała Danusia kupiłam w zwykłym sklepie, były chyba po 6 zł, a takie angielskie kubeczki z kwiatami są u nas w niektórych sklepach z porcelaną, można je też bez problemu kupić na allegro, kosztują już trochę więcej - chyba ponad 50 zł. Nie wiem czy mogę tu podać adres sklepu internetowego i stacjonarnego który sprzedaje piękną angielską porcelanę, jeśli ktoś chce to mogę mu napisać wiadomość. Tak się tu wcinam z informacją, ale bardzo lubię taką porcelanę.