Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Gardenarium 20:41, 27 paź 2011

Bogdzia napisał(a)
Danusiu już raz pisałam Maja jest też w internecie. Wpisujesz adres www.tvnmeteo.pl i jak się otworzy to u góry na pasku klikasz na ,,Magazyny" a potem już na Maję. Wygodnie oglądac w internecie bo nie ma wyznaczonych godzin. Co tydzień wstawiają nowy odcinek a do tego są również stare odcinki. Zawsze można do nich wrócic a w telewizji już nie.Pozdrawiam.

A jest odc.277 ?

Instagram Ogrodowiska
popcorn 20:44, 27 paź 2011

shrekol napisał(a)

Dziękuję Danusiu za info! Ostrokrzewów u nas niet, na pniu tym bardziej, muszę do Warszawy pojechać na zakupy
pozdrawiam!

Eeee Karolino nie kłam w Traczu jeszcze teraz widziałem ostrokrzewy szczepione A łódz to i Twoje okolice do dwóch Traczy od Ciebie jedzie sie dokładnie 35 minut

Haha, to dlatego że do tego nieszczęsnego Tracza nie dojechałam jeszcze
Na pniu są? Bogusławie - takie pienne wymarzły?
pozdrawiam!!
Gardenarium 20:45, 27 paź 2011

Dorzucam jeszcze troszkę jesieni

Wiśnie "Umbraculifera" jeszcze zielone

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:46, 27 paź 2011

Hortensje "Silver Dollar" mają bardzo ładne żółte liście

Instagram Ogrodowiska
popcorn 20:47, 27 paź 2011

Jejuu ale u Ciebie pięknie Danusiu!

Nie wiedziałam że te wisienki takie duże rosną! Ale to tylko korona, czy pień - szczepione są chyba - też trochę rośnie??
pozdrówka
Matka 20:48, 27 paź 2011

gardenarium napisał(a)
Jesienna ozdoba

a co to za czarnulka?pokaż bliżej, proszę
bociek 20:49, 27 paź 2011

Danus, mnie za kazdym razem zapiera dech. Co tam liscie, one dodaja uroku, ogrod sie stroi jak panna na dyskoteke w zlote fatalaszki
bociek 20:52, 27 paź 2011

Boszzzzzzzzzzzzzzz, a te Twoje trawy.... Ze powiem w stylu mojego syna - full wypas
Moje juz mizerotki po przymrozkach
Bogdzia 20:58, 27 paź 2011

gardenarium napisał(a)

Danusiu już raz pisałam Maja jest też w internecie. Wpisujesz adres www.tvnmeteo.pl i jak się otworzy to u góry na pasku klikasz na ,,Magazyny" a potem już na Maję. Wygodnie oglądac w internecie bo nie ma wyznaczonych godzin. Co tydzień wstawiają nowy odcinek a do tego są również stare odcinki. Zawsze można do nich wrócic a w telewizji już nie.Pozdrawiam.

A jest odc.277 ?

Są odcinki od 325 do345 i jakieś bez numerów
Gardenarium 21:22, 27 paź 2011

popcarol napisał(a)
Jejuu ale u Ciebie pięknie Danusiu!

Nie wiedziałam że te wisienki takie duże rosną! Ale to tylko korona, czy pień - szczepione są chyba - też trochę rośnie??
pozdrówka

Korona osiąga średnicę około 3 metry. Pień grubieje, a wysokośc zostaje taka sama.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies