Sebek, Danusia ma rację. Teraz ziemia o połowę tańsza to gdybyś coś sobie kupił to za parę lat wszystkich byś zadziwił, bo to że już bez reszty wsiąkłeś w ogrody jest chyba dla każdego z nas oczywiste. Pomyśl....
W zasadzie grunt już czeka - plany i marzenia mam - może się spełnią.
To wieeelka działka - dużo się zmieści
No i o to chodziło. Nie chcesz zdradzic jak duża ta działka?
Szczerze to sam nie wiem - określić też nie umiem
A na ogrody pokazowe w sumie inna działka tez by była - byłoby z tamtej widać i stary ogród i może przyszły
Kurcze - może specjalnie na ogrody te działki czekały tyle lat ?
Sebek, Danusia ma rację. Teraz ziemia o połowę tańsza to gdybyś coś sobie kupił to za parę lat wszystkich byś zadziwił, bo to że już bez reszty wsiąkłeś w ogrody jest chyba dla każdego z nas oczywiste. Pomyśl....
W zasadzie grunt już czeka - plany i marzenia mam - może się spełnią.
To wieeelka działka - dużo się zmieści
No i o to chodziło. Nie chcesz zdradzic jak duża ta działka?
Szczerze to sam nie wiem - określić też nie umiem
A na ogrody pokazowe w sumie inna działka tez by była - byłoby z tamtej widać i stary ogród i może przyszły
Kurcze - może specjalnie na ogrody te działki czekały tyle lat ?
A o wielkość się spytam
Wygląda na to że ktoś Ci już dawno życie zaplanował a Ty teraz zaczniesz te plany realizowac. Piękna perspektywa, aż zazdroszczę (pozytywnie oczywiście).
My ogrodnicy mamy podobne marzenia ja też rozglądam się za kawałkiem ziemi marzy mi się ogród pokazowy i mała szkółka - planuje ja już cztery lata coś na wzór damp garden Beth Chatto mój ideał ogrodu -miejsce już wybrałem jest piękne żyzne wilgotne torfowe ziemie niedaleko mnie
To prawda że marzenia ogrodników są podobne. Moje też, ale Wy macie szanse je zrealizowac a ja ze względu na wiek- już nie. Nie narzekam, bo i tak mam co chciałam, ale Wy dążcie uparcie do celu bo czas szybko leci.
Danusiu, witam w Twoim fantastycznie pięknym ogrodzie... na pewno wszystkie słowa zachwytu już tu padły wielokrotnie, ale przyjmij też moje
geometryczne kształty to co prawda nie moja bajka, ale nie zmienia to faktu, że to co udało Ci się stworzyć (i co tworzysz nieustannie) może być inspiracją dla każdego miłośnika natury i ogrodów... na mnie robią wrażenie absolutnie cudowne kompozycje kolorystyczne różnych roślin, ich wysmakowane zestawienia w donicach, dorodne hortensje i przepiękne róże... gratuluję!
My ogrodnicy mamy podobne marzenia ja też rozglądam się za kawałkiem ziemi marzy mi się ogród pokazowy i mała szkółka - planuje ja już cztery lata coś na wzór damp garden Beth Chatto mój ideał ogrodu -miejsce już wybrałem jest piękne żyzne wilgotne torfowe ziemie niedaleko mnie