Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

wanda7 16:37, 28 sty 2012

Świetne. Wyglądają jak połówki jajek
Danusiu, czytałaś ostatnio wątek spotkaniowy?
Gardenarium 16:41, 28 sty 2012

Marzena2007 napisał(a)
A propos magnolii. Czyżby Danusia nie była fanką magnoli? Poza jedną, która nie przeżyła pierwszej zimy
Nie widzialam żadnej magnolii w Danusiowym ogrodzie. Ja je wprost uwielbiam, mam 4 w ogrodzie i nie mogę sie doczekać wiosny właśnie w oczekiwaniu na magnolie i tulipany.

Ależ jestem fanką magnolii, a najbardziej żółtych i białych. A historię z M. grandiflora pewnie czytaliście na którejś stronie Miałam, i to wielką

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:42, 28 sty 2012

Spotkaniowy? Zaraz poczytam

Instagram Ogrodowiska
Miiriam 20:36, 28 sty 2012

No proszę .. tylko chwilkę mnie nie było .. i już 3 strony do przeczytania /.. i jak ja mam przeczytać 900 kilkadziesiąt? Za szybko piszecie - nie nadążam

A staram się bardzo Bo lektura ciekawa i wciągająca
Milka 20:45, 28 sty 2012

Gardenarium napisał(a)

A propos magnolii. Czyżby Danusia nie była fanką magnoli? Poza jedną, która nie przeżyła pierwszej zimy
Nie widzialam żadnej magnolii w Danusiowym ogrodzie. Ja je wprost uwielbiam, mam 4 w ogrodzie i nie mogę sie doczekać wiosny właśnie w oczekiwaniu na magnolie i tulipany.

Ależ jestem fanką magnolii, a najbardziej żółtych i białych. A historię z M. grandiflora pewnie czytaliście na którejś stronie Miałam, i to wielką

ja też kocham magnolie mam ich 7 i wypatrywałam u Danusi u niej w ogrodzie widzę w wyobraźni tę nową Sunsire, bo bielutka elegantka
Madzenka 21:42, 28 sty 2012

Czekam z niecierpliwoscią gdy zaczniemy zamieszczać fotki magnolii. Wątek o M. grandiflora oczywiście czytałam. Nadrabiam zaleglości w lekturze i jestem przy 121 stronie "ogrodu nie tylko bukszpanowego" W międzyczasie czytam wątki poboczne i oglądam ogrody forumowiczów. Danusiu jak ty to robisz, że odpowiadasz na wszystkie wątki, wyjeżdżasz na targi, projektujesz. Cale szczęście, że teraz nie czas na strzyżenie bukszpanów, bo pomyślalabym, że jest kilka Danut M . Skąd czerpiesz takie pokłady energii?
Madzenka 21:44, 28 sty 2012

Irenko, widzę, że jesteśmy z tej samej okolicy chętnie obejrzę twoje magnolie wiosną
Milka 12:09, 29 sty 2012

To wątek Danusi, więc tu muszę to napisać. Mąż obejrzał wszystkie wasze projekty i złapał taki zapał, że na wiosnę będzie się u mnie działo, oj będzie piękne inspiracje, a wykonane projekty wspaniałe. A ogród minimalistyczny w szczególności nas zachwycił - co było dla nas dużym zaskoczeniem.
Madzenka 12:38, 29 sty 2012

Do tej pory byłam fanką bukszpanów. Danusia zaraziła mnie dodatkowo milością do hortensji. Zamiast sadzić pelargonie angielskie i surfinie cały taras w tym roku będzie obsadzony hortensjami
Nie mogę się doczekać Danusiowych wiosennych zakupów
Gardenarium 13:15, 29 sty 2012

Upiększamy ogrody i to mnie cieszy, a wiosna na Ogrodowisku będzie chyba wyjątkowa, Spodziewam się wielkiej ekspansji hortensji i nie tylko

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies