Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dolina Tęczy

Dolina Tęczy

AniaK 00:25, 16 cze 2012

Dobrej nocy, ja też chyba się zbiorę.
Diana 00:27, 16 cze 2012

Ja też a od środka wygląda jeszcze piękniej Zimą to dopiero musi być widok od środka jak wszystko pokryte śniegiem
arcobaleno 20:53, 16 cze 2012

Dziś w końcu nastąpiła długo oczekiwana chwila - podwyższona rabata na podmurowanej skarpie gotowa do obsadzenia Część roślin już tam jest, resztę donioslam i poustawialam (kupione wcześniej czekały cierpliwie na swoją kolej) - na razie się opatruję...i główkuję - czym ją zapełnić bardziej bo pustawo jest

Jeszcze poglądowo moja wczoraj ukończona rabata hortensjowo-różanecznikowa
Znając życie coś tam jeszcze na niej pozmieniam - ale pierwotnie i wstępnie wygląda tak - mam nadzieję, że limelighty mnie nie zawiodą z kwitnieniem

Jakoś one w ogóle dziwny kształt mają - na przyszłą wiosnę będe musiała je jakoś z głową podciąć...
AniaK 22:02, 17 cze 2012

Marto Limelighty bardzo duże.Pustawo to nie jest, a w przyszłym sezonie będzie ciasnawo.
A co jest między hortensjami?
Madzenka 22:09, 17 cze 2012

Dziewczyny wstawcie zdjęcie tego przeszklenia bo mnie ciekawość zżera
Sebek 23:27, 17 cze 2012

arcobaleno napisał(a)

A tu brygada samozwańcza - bratki powysiewaly się same w różnych kolorach, dzwonki nie wiem jakim cudem przetrwały bo w tamtym roku nie było ich w ogóle - wsadzałam 2 lata temu Skalnica tylko zamierzona Ale wesoło wszyscy razem wyglądają

Cudne połączenie
motylla 08:01, 18 cze 2012

Ależ pięknie u Ciebie, Marto! Kolorowo, ciepło, rodzinnie, bardzo mi się podoba. I te zdjęcia...
Serdecznie Cię pozdrawiam
Diana 08:19, 18 cze 2012

arcobaleno napisał(a)
Dziś w końcu nastąpiła długo oczekiwana chwila - podwyższona rabata na podmurowanej skarpie gotowa do obsadzenia Część roślin już tam jest, resztę donioslam i poustawialam (kupione wcześniej czekały cierpliwie na swoją kolej) - na razie się opatruję...i główkuję - czym ją zapełnić bardziej bo pustawo jest

Jeszcze poglądowo moja wczoraj ukończona rabata hortensjowo-różanecznikowa
Znając życie coś tam jeszcze na niej pozmieniam - ale pierwotnie i wstępnie wygląda tak - mam nadzieję, że limelighty mnie nie zawiodą z kwitnieniem

Jakoś one w ogóle dziwny kształt mają - na przyszłą wiosnę będe musiała je jakoś z głową podciąć...

ślicznie to wygląda ta rabata ma taki nietypowy kształt i bardzo ciekawie to wszystko komponuje ze sobą
arcobaleno 23:10, 18 cze 2012

Dziś u nas taka nawałnica przeszła, ze szok...
Ostróżka zmieciona dosłownie na moich oczach
Pędy połamane - tylko dwa się uratowału :/

Oleander fruwal a mały nie jest, lilie w donicy poturbowane, bratki i powojniki zwichrowane..masakra !
Klimat był nieziemski, więc wyleciałam na ogród z aparatem..

arcobaleno 23:12, 18 cze 2012