Iwcia
20:34, 05 lut 2012
Przy placyku i brzozie możesz dać same hortensje i miskanty bez derenia. Będzie fajny zakątek hortensjowy.
Danusiu - a dadzą tam radę? to południowa strona...
może zamiast 'Youngii' brzozę pożyteczną 'Long Trunk'? ...ta jest nieduża
jeden dereń i jedna brzoza nie dadzą Iwciu, odpowiedniego efektu[i]
Derenie byłyby dwa - ale się nie upieram.
buk to ja bym posadziła przy pergoli, szczepiony na pniu, żeby miał ładny pokrój
-w tym miejscu gdzie dałam klon?
a czy nie możnaby miejscami pozasłaniać tej podmurówki bluszczem na przykład?
myślisz o tym rogu - tle dla brzozy? Bluszcz lubi się wspinać. Nie wiem co sąsiad na to... Nadwyżka Smaragdów będzie wykorzystana z przodu i ostatni chyba w zakolu gdzie miały być piwonie a zatem na ten kąt byłyby dokupione. Nic mądrzejszego mi nie przychodzi do głowy, żeby robiło za tło i osłoniło co trzeba. Tak też myślałam że przełamanie ekranu byłoby nie teges ale wolałam się upewnić. A nóż spadło na mnie oświecenie a ja o ty nie wiem
Lecę zobaczyć te gatunki wpisane przez Ciebie.
Danusiu - a dadzą tam radę? to południowa strona...
może zamiast 'Youngii' brzozę pożyteczną 'Long Trunk'? ...ta jest nieduża
jeden dereń i jedna brzoza nie dadzą Iwciu, odpowiedniego efektu[i]
Derenie byłyby dwa - ale się nie upieram.
buk to ja bym posadziła przy pergoli, szczepiony na pniu, żeby miał ładny pokrój
-w tym miejscu gdzie dałam klon?
a czy nie możnaby miejscami pozasłaniać tej podmurówki bluszczem na przykład?
myślisz o tym rogu - tle dla brzozy? Bluszcz lubi się wspinać. Nie wiem co sąsiad na to... Nadwyżka Smaragdów będzie wykorzystana z przodu i ostatni chyba w zakolu gdzie miały być piwonie a zatem na ten kąt byłyby dokupione. Nic mądrzejszego mi nie przychodzi do głowy, żeby robiło za tło i osłoniło co trzeba. Tak też myślałam że przełamanie ekranu byłoby nie teges ale wolałam się upewnić. A nóż spadło na mnie oświecenie a ja o ty nie wiem

Lecę zobaczyć te gatunki wpisane przez Ciebie.