Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród irci

Ogród irci

ircia 14:35, 18 lut 2012

Bogdzia napisał(a)
Wiesz co jak moja córka mieszkała w Kopenhadze to bardzo mnie denerwowało że zimą stale było tam cieplej niż u nas, bo przecież Dania bardziej na północ niż Łódź no nawet dużo dalej a teraz u Ciebie też już kiełki a u nas nawet nie ma co o tym marzyc. Wiem że to wpływ morza ale moim zdaniem to niesprawiedliwe.I kule i dzbanki i poidełka u Ciebie są a u nas nic i gdzie tu sprawiedliwośc? Ale zyczę Ci wszystkiego dobrego to chociaż na zdjęcia popatrzymy zanim wiosna do nas przyjdzie.

Bogdziu, a ja cały czas zazdroszczę Wam, że możecie się spotkać i razem zrobić wspaniałe zakupy
A z tym ciepłem to tak różnie - zimy są łagodne, ale za to ciągną się w nieskończoność
Kiedy u Ciebie wiosna wybucha ciepłem i zielenią, to tu ciągle zimno Twoje roślinki szybko zareagują na ciepło i słońce - moje będą rozwijały się, ale z większym oporem Te moje tulipany na pewno rozwiną sie później od Twoich, ktore jeszcze siedzą schowane pod ziemią
ircia 14:38, 18 lut 2012

Agnieszko, mam nadzieję, że uda mi się jakoś fajnie wkomponować nowe kwiaty w ogrodzie. Część z nich myślę żeby posadzić w donicach
AniaDS 17:58, 18 lut 2012

Ale zakupki, te kule cudne, też takie chcę .
bociek 18:06, 18 lut 2012

Ircia, jakie piekne zakupy

Czy mozesz mi podpowiedziec jakies centrum ogrodnicze w Kopenhadze z takimi gadzetami?
ircia 18:12, 18 lut 2012

Boćku, konewka i dzbanuszek są z Ikei, więc pewnie można takie kupić też w Polsce.
Kulki kupiłam wprawdzie nie w Kopenhadze, ale w jednym ze sklepów „Plantorama„. W Kopenhadze na 100% też ten sklep jest Mają tam sporo fajnych ozdóbek do ogrodu

ircia 18:13, 18 lut 2012

Aniu, trochę daleko mi do Ciebie. Ale gdybym wybrała się w Twoje okolice (a bardzo bym chciała ), to kulki masz zaklepane
bociek 18:20, 18 lut 2012

ircia napisał(a)
Boćku, konewka i dzbanuszek są z Ikei, więc pewnie można takie kupić też w Polsce.
Kulki kupiłam wprawdzie nie w Kopenhadze, ale w jednym ze sklepów „Plantorama„. W Kopenhadze na 100% też ten sklep jest Mają tam sporo fajnych ozdóbek do ogrodu

Dziekuje Ci Kochana, poszukam w takim razie Plantoramy przy najblizszej okazji
jotka 18:25, 18 lut 2012

Też mam takie koneweczki kupione w Ikei we Wrocławiu (niestety w moim mieście nie ma jeszcze).
Dziękuję za zdjęcia gerbery - rzadko można zobaczyć cała roślinkę - częściej tylko kwiat cięty do bukietów. Oj nosi nas wszystkich, nosi, zeby rozpocząć prace ogrodowe. Pozdrawiam
Kulami sie zachwycam teoretycznie, bo na takie gadgety do ogrodu nie mam sie co wysilać, bo pewnie znikły by zaraz po moim wyjściu.
ircia 18:39, 18 lut 2012

Jolu, to okropne Ale sama pamiętam ten mój działkowy czas, kiedy znikały kwiaty i warzywa z ogródków

andziulka 19:29, 18 lut 2012

Irciu, spacer po Twoim ogrodzie, to czysta przyjemność Przeczytałam cały wątek od A do Z. Cieszę się, że mogę poznać chociaż troszkę tego pięknego kraju. Podobają mi się te małe domki - są urocze A kamienie nad brzegiem morza podobne do tych z mojego ogrodu Ogródek masz śliczny. Takie polskie klimaty. Pewnie sąsiedzi Ci zazdroszczą. Jest najpiękniejszy na Twoim osiedlu Śliczne masz poidełko i piękną kolekcję róż. Będę cześciej do ciebie zaglądać. pozdrawiam cieplutko