Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród irci

Ogród irci

barbara_kraj... 19:55, 18 lut 2012

Irenko, do czerwonej Dicentry dokup sobie białą. Jest piękna
malgocha1960 19:59, 18 lut 2012

Kule midzio naprawde,ciekawa jestem jak wkomponuja sie w ogród.
Milka 20:13, 18 lut 2012

ircia napisał(a)
Irenko, ja sama baaaaardzoooooooo się cieszę

to ja razem z tobą nasiona też fajnie skomponowałas kolorystycznie, widze już koncepcję
marzena 22:45, 18 lut 2012

no, świetne zakupy a szafirki takie delikatne, bardzo ładne
ircia 23:40, 18 lut 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Irenko, do czerwonej Dicentry dokup sobie białą. Jest piękna

No właśnie Basiu żałuję, e nie kupiłam. Bo w zasadzie pierwsz myśl, to było kupno białej. Posłuchałam M. A trzeba było brać obydwa kolory. Ech, ci faceci.....

AniaDS 23:43, 18 lut 2012

ircia napisał(a)
Aniu, trochę daleko mi do Ciebie. Ale gdybym wybrała się w Twoje okolice (a bardzo bym chciała ), to kulki masz zaklepane

.
ircia 23:43, 18 lut 2012

malgocha1960 napisał(a)
Kule midzio naprawde,ciekawa jestem jak wkomponuja sie w ogród.

Myślę Malgosiu, że znajdzie się dla nich odpowiednie miejsce. Myślę, że na rabacie przy drugim tarasie Będą chyba pasowały do tego niebiesko-grafitowego koloru

ircia 23:44, 18 lut 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko, ja sama baaaaardzoooooooo się cieszę

to ja razem z tobą nasiona też fajnie skomponowałas kolorystycznie, widze już koncepcję

Tak jest Irenko, byle tylko miejsce się znalazło, bo o to najtrudniej na tych moich kilku metrach

ircia 23:48, 18 lut 2012

marzena napisał(a)
no, świetne zakupy a szafirki takie delikatne, bardzo ładne

Marzenko, szafirki miały być bardzo ciemne, ale jak sprawdziłam później w necie, to nazwa odpowiada dokładnie temu co w doniczce Na zdjęciu były w bardzo ciemnym, wręcz granatowym kolorze.
A to jest odmiana Blue Magic Wg mnie - cudna

ircia 23:58, 18 lut 2012

andziulka napisał(a)
Irciu, spacer po Twoim ogrodzie, to czysta przyjemność Przeczytałam cały wątek od A do Z. Cieszę się, że mogę poznać chociaż troszkę tego pięknego kraju. Podobają mi się te małe domki - są urocze A kamienie nad brzegiem morza podobne do tych z mojego ogrodu Ogródek masz śliczny. Takie polskie klimaty. Pewnie sąsiedzi Ci zazdroszczą. Jest najpiękniejszy na Twoim osiedlu Śliczne masz poidełko i piękną kolekcję róż. Będę cześciej do ciebie zaglądać. pozdrawiam cieplutko

Zaglądaj Andziulku, będzie mi miło. Ja będę Twoim stałym gościem, bo bardzo odpowiada mi klimat Twojego ogrodu Swój też chciałbym utrzymać w podobnym stylu. I też kocham kamienie
Tyle że u mnie jeszcze dużo do poprawienia - nic nie trzyma się całości, nie jest tak, jakbym chciała, mam 1000 pomysłów zamiast jednego konkretnego
A sąsiedzi nie zazdroszczą, bo dziwią się, że zamiast wysypać żwirek, to chce się nam całe letnie popołudnia dłubać w ziemi zamiast wysiadywać z piwkiem na tarasie
Nasz ogród jest wyjątkowy na całym osiedlu, bo raczej nie w ich stylu