Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

monteverde 21:11, 21 maj 2017

Weroniko jak milo było zobaczyć Wasz ogród i Was dzisiaj w telewizji mam nadzieję na pełny odcinek a nie tylko porady ogrodnika, tym bardziej, że jest co oglądać, pozdrawiam
Joku 21:25, 21 maj 2017

Ja też rozpoznałam.
weronika77 00:13, 22 maj 2017

monteverde napisał(a)
Weroniko jak milo było zobaczyć Wasz ogród i Was dzisiaj w telewizji mam nadzieję na pełny odcinek a nie tylko porady ogrodnika, tym bardziej, że jest co oglądać, pozdrawiam

Basiu! Sama jestem zaskoczona i jeszcze nie widziałam nagrania od początku, tylko końcówkę. Tydzień temu przemiły pan z TVN zajrzał do naszego ogrodu, stwierdził, że jechał tędy i zauroczył go nasz ogród, chciał zrobić kilka zdjęć, a potem nie umieliśmy mu odmówić.
Zaskoczył nas bardzo. W naszym ogrodzie jeszcze tak źle nie było:trawnik w łaty bo suczka sąsiadów u nas stawiała swoje pierwsze kroki/biegi, zęby też ostrzyła na naszym oczku wodnym (folia do wymiany), drzewka różane na wejściu i pod garażem wymarzły, została tylko niepotrzebna teraz podpora.
Dwa lata chorowałam i dopiero się zbieram, do tego Kajtek na moją okrągłą rocznicę musiał być operowany (chyba pogryziony przez rywala). Telewizja wzięła na siebie te problemy i "akcent wiosenny" dla Akademii Ogrodnika nakręcony, i pokazany w tempie
zawrotnym i niespodziewanym przez nas. Ponieważ specjaliści telewizyjni uznali, że jest uroczy i całoroczny, to coś się jeszcze będzie działo, mam nadzieję, to jakoś przeżyć, i może się ze wstydu nie zapadniemy pod ziemię. Kciuki trzymajcie nasi ogrodowiskowi przyjaciele. Tymczasem przepraszamy za dłuższą nieobecność i znów będziemy do Was zaglądać. Buziaki dla wszystkich naszych sympatyków !!!
Róże zaczynają od ziemi i od nowa...ale wspomnienia są.

zbigniew_gazda 07:57, 22 maj 2017

O jak fajnie Weroniko że znowu jesteś. Nie oglądałem audycji ale muszę gdzieś powtórkę ucapić. Jak widzę gdzieś kolorowe kępy floksów, to zaraz mi się
przypomina Wasz piękny ogród. Wiosna niestety prawie u każdego poczyniła szkody. Pozdrawiam.
weronika77 23:44, 26 maj 2017

Zbyszku ucapisz i ugapisz na stronce www.Maja w ogrodzie, zakł.Akademia ogrodnika.Pozdrawiam z tegorocznymi floksami.

Bogdzia 21:26, 27 maj 2017

Tez widzialam ale nie w tv tylko w internecie. Świetnie wypadliscie , gratulacje.
weronika77 22:32, 27 maj 2017

Bogdzia napisał(a)
Tez widzialam ale nie w tv tylko w internecie. Świetnie wypadliscie , gratulacje.

**
Dziękuję Bogdziu.
Mój M nie mówi z wrażenia własnym głosem. Ja też oglądałam w internecie bo nie wiedziałam, że to tak szybko pokażą. Mają jeszcze nagrywać.
Dla Ciebie akcenty wiosenne z buziakami z mojego telefonu.

Lukasz2013 22:38, 27 maj 2017

Gratuluje tv i ogrodu.
weronika77 22:44, 27 maj 2017

Milka napisał(a)
Zatrzymało się na październiku, podziwiam dalie i las, alez tam zmiany.
Kochani życzę Wam samych szczęśliwych chwil w nowym roku i liczę na spotkanie
Zapraszamy serdecznie buziaki

Irenko, dla Was "las" z jasnotą, brunerą, szkarłatkami od Was. Jasnota się spodobała "telewizji" ale o tym potem. Buziaczki
Mirka 22:44, 27 maj 2017

Ja też oglądałam ☺Fajnie naturalnie wyglądaliście. Gratuluję Weroniko☺