Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w lesie

Ogród w lesie

grupa_trzyma... 16:13, 22 sie 2012

ale inne miejsca pokazane za tej stronie - bomba
Evchen 16:20, 22 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
ale inne miejsca pokazane za tej stronie - bomba

No widzisz... Nie tylko gadam, czasem też staram się pomóc
grupa_trzyma... 18:01, 22 sie 2012

Evchen napisał(a)

Piękne!!! I takie coś chciałabyś u siebie mieć? Do mojego lasu to nie pasuje...szkoda.

E... a murek????? nie pasuje? półokrągły a pod spodem żwirek, a na żwirku Muchomorek
żarty.. na żwirku drzewko.. Twoje ulubione i to byłby wstęp do reprezentacyjnej części ogrodu!

Tessi - to bordowe to raczej berberys

Już wiem, nie dogadałyśmy się. Ja patrzyłam na zdjęcia nad tym zdjęciem, o którym Ty pisałaś. I to raczej w kontekście Twoich obwódek, kurczę, już mi się wszystko myli.

Ładne, takie coś zdecydowanie pasuje do lasu...
grupa_trzyma... 18:04, 22 sie 2012

Pomagasz, pomagasz i to bardzo.
Ta ścieżka mi się podoba, ale raczej w wersji jak u Madżenki, czyli z macierzanką lub karmnikiem. Nie trzeba nóg zadzierać podczas chodzenia I kolanami świecić

Ale palenisko....miodzio! Musimy je mieć!
Evchen 08:59, 23 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Pomagasz, pomagasz i to bardzo.
Ta ścieżka mi się podoba, ale raczej w wersji jak u Madżenki, czyli z macierzanką lub karmnikiem. Nie trzeba nóg zadzierać podczas chodzenia I kolanami świecić

Ale palenisko....miodzio! Musimy je mieć!

No powiem Ci, że palenisko rzuciło mnie na kolana... piękne jest!...
betysia 10:10, 23 sie 2012

Aga....no zabilas mnie tymi pomidorkami!!!!!!!!!!!
szalona kobieto Agnieszko ile Wy ich tam macie ??????????????????????
teraz na powaznie: bede zaraz drukowac twoje zdjecia z opisami.... i to jest prawdziwy ogrodnik.... dzieki Tobie rozejrze sie i wglebie nieco bardziej w temat pomidorowy!!!!!
sciskam i buziaki przesylam!!!!!!!
ewa_piasecka 22:49, 26 sie 2012

Witam tak sobie na początku skromnie pisałaś o tych pomidorkach jak doszłam do dalszych stron to szczęka mi opadła ile wy tego macie Gratulacje !!! ja mam namiastkę pomidorków i już zaczynam się zastanawiać czy oby na przyszły rok znowu będę chciała mieć, ciągle jakaś zaraza mi na nie wchodziła, ale też sporo już ich zjedliśmy i obdzieliliśmy rodzinkę.
grupa_trzyma... 22:56, 26 sie 2012

Witam miłego gościa!

Jeśli lubisz pomidory, to nie rezygnuj w przyszłym roku. Ten rok był wyjatkowo trudny dla pomidorów. Wszyscy mieli z nimi kłopoty, ale my tu sobie pomagamy, doradzamy i sukcesy są. Ja uwielbiam smak pomidorów wyhodowanych we własnym ogrodzie. Ich smak wynagradza wszelkie trudy.

Pomidorami u nas głównie zajmuje się mąż...ja jestem od czarnej roboty typu plewienie i przerabianie ich na zimę.

Dzięki za pochwały. Możesz zajrzeć też do Agniechy973 i Ani-Monteverde...one też mają pomidorowe giganty. Aga zreszta wygrała w tym roku. Jej pomidor uzyskał najwyższą wagę.
agniecha973 22:58, 26 sie 2012

A u Was już nic większego się nie wychowało ???
grupa_trzyma... 22:59, 26 sie 2012

Betysiu, siej pomidory!!! Francja ma bogatą tradycję w uprawie pomidorów. Czytałaś u mnie kiedyś o Księciu - ogrodniku? Kupuj nasiona i będziemy się wymieniać doświadczeniami.