majkel0326
10:50, 27 maj 2012

Kochani,jak miło,że mnie odwiedziliście
A ja wczoraj jak córka zasnęła chciałam pobuszować na ogrodowisku,a tu mi prąd wyłączyli,złośliwość rzeczy martwych 
Aniu,dziękuję za kolory miłości
Pierwsze rzodkiewki już zjedzone,ale jemy już z drugiego siewu 
Robert,ja nigdy nie oznaczałam jakie kolory gdzie rosną.W irysach się orientuję,a mieczyków mam tyle,że nie chce mi się w to bawić.Z resztą na razie nie było takiej potrzeby.Wczoraj wykopałam część tulipanów,czarne mam osobno,a z reszty wyszedł mix
Celinko,witaj chociaż tylko na chwilkę
Ja tez tylko w przelocie,bo mamy dziś rodzinną uroczystość.Zostaliśmy zaproszeni na prymicję do siostrzeńca mojego M.także czeka nas większość dnia poza domem.
Karolina,własnie dlatego po raz pierwszy wykopałam część tulipanów.Niektóre przestały kwitnąć,pewnie w końcu by mi zniknęły.

Aniu,dziękuję za kolory miłości

Robert,ja nigdy nie oznaczałam jakie kolory gdzie rosną.W irysach się orientuję,a mieczyków mam tyle,że nie chce mi się w to bawić.Z resztą na razie nie było takiej potrzeby.Wczoraj wykopałam część tulipanów,czarne mam osobno,a z reszty wyszedł mix

Celinko,witaj chociaż tylko na chwilkę

Karolina,własnie dlatego po raz pierwszy wykopałam część tulipanów.Niektóre przestały kwitnąć,pewnie w końcu by mi zniknęły.