Moje limonki też pączki mają - niedługo listki A 5 ogrodowych znów wymarzło mimo okrycia, tylko od korzeni wypuszczają :/ Jedynie ta z tarasu zimowała w garażu i ma 2 gałązki z pąkami... :/
Żadnych ogrodowych już!
Z tym co napisane, to jest tak;
idzie facet, a na płocie pisze d..pa, chciał pogłaskać i wbił sobie drzazgę, z tego morał taki, że nie zawsze to co napisane, to jest to
Irenko, masz piękne dekoracje w donicach. Na zimę hortensje przechowujesz w garażu? ja mam jedną w ogrodzie, ale każdego roku wymarza, więc może pomyślę, zeby posadzic w donicy. Jak się takie z donicą przechowuje zimą?
Andziula, ja to robię pierwszy raz myślę, że jak skończą żywot, wykopie i zadołuję w ziemi, tak radził producent i może zakwitną na drugi rok
Moje limonki też pączki mają - niedługo listki A 5 ogrodowych znów wymarzło mimo okrycia, tylko od korzeni wypuszczają :/ Jedynie ta z tarasu zimowała w garażu i ma 2 gałązki z pąkami... :/
Żadnych ogrodowych już!
pozdrówka, wesołych Świąt!
Ja też już żadnych ogrodowych!! To, że ruszyły nie oznacza, że będą kwiaty, ale jestem niepoprawną optymistką i wierzę, że będą
Tobie też wesołych i rodzinnych świąt