Jezusiu ja za tobą BABCIU nie nadążam, piszesz z szykością karabinum maszynowego, w miedzyczasie pozujesz, robisz zakupy i sobie na bungie skaczesz a storny lecą jak TGV!!!
Joanko, a co to za historia z dołem, oby jakis drobiazg!! tobie tez potrzebny pocieszacz, jakis wymyśl albo dla siebie, albo do ogrodu, a najlepiej jakiś czekoladowy masaż
Czyli będę miss dresu bardzo fajnie
Irciu bardzo ładna magnolia,ale to zdjęcie jest też interesujące
Nie miałam anemonów wiem,że to cebulowa roślinka,pewnie jak gdzieś cieplej to też udaje się je przezimować,ale to nie do mnie pytanie.U mnie z pewnością musiałabym wykopać
Róże są bardzo dorodne to nie jest ten sam sklep ))))))))))))))
Babcie i dziadkowie dziecinnieją na starość )))))))))Nie bij mocno! )))))))))))))))))))
Martek Ty sobie nie graj ze starszyzną
A starość i zdziecinnienie to w tym towarzystwie nam nie grożą
To wam dziewczyny nie grozi może macie ochote poskakc z wysokości, albo jakies inne ekstremalne sporty zrealizujemy ja do takich pierwsza,
Tu niestety wypadam, moje ręce podobno " miliny warte " nic z tego ekstrema nie dla mnie, ale kochane popatrzeć zawsze mogę, winko będę sobie piła i na Was z dołu gapiła
Róże są bardzo dorodne to nie jest ten sam sklep ))))))))))))))
Babcie i dziadkowie dziecinnieją na starość )))))))))Nie bij mocno! )))))))))))))))))))
Martek Ty sobie nie graj ze starszyzną
A starość i zdziecinnienie to w tym towarzystwie nam nie grożą
O kurcze trzeba mi uciekać ))))))))))))))
Polu,ale lepiej dziecinnieć niż gorzknieć prawda? )))))))))))))))))
Moja T zawsze mówi,że starość Panu Bogu nie wyszła...
A ja uważam,że zależy z czyjego punktu widzenia.Wnukom to raczej nie przeszkadza... .Każda "pora roku"jest piękna,niepowtarzalna i ma jakiś głębszy sens
i te słowa mi się podobają dużo zależy od nas samych