To tylko tak na fotach, styliści dbają o takie szczegóły, ale fakt, jesteśmy bardzo podobne i moja wnusia też do mnie podobna dziś już są na miejscu i bardzo się cieszę maluchy cudowne!!!
Na razie nakarmieni odpoczywają, ale jutro już rejwach się zaczyna
Dziś byłam pierwszy raz na nowym wrocławskim lotnisku, generalnie ładnie i przejrzyście, ale jest jeden mankament, są tylko 2 toalety dla kobiet, po stronie powracających samolotów!
Ale jest coś extra a w ogóle, cała droga do lotniska, pięknie po bokach zagospodarowana zielenią
popatrzcie na te graby
i platany, jak to się rozrośnie, będzie bosko!
i rzut z boku na port
Dziś byłam pierwszy raz na nowym wrocławskim lotnisku, generalnie ładnie i przejrzyście, ale jest jeden mankament, są tylko 2 toalety dla kobiet, po stronie powracających samolotów!
Ale jest coś extra a w ogóle, cała droga do lotniska, pięknie po bokach zagospodarowana zielenią
popatrzcie na te graby
i platany, jak to się rozrośnie, będzie bosko!
i rzut z boku na port
Irenko piekne fotki z lotniska port przypomina trochę Gdański
zmienia się w Polsce jest coraz ładniej, a na waszym lotnisku jeszcze nie byłam; nie lubię długich tras, dlatego wolę latać, może będzie okazja i gdańskie zobaczyć
To prawda, ale to narzekanie jest wpisane w naszą mentalność; kiedyś robiliśmy taką analizę, co jest tego przyczyną i oprócz uwarunkowań genetycznych są i społeczne, historyczne, kulturowe i geopolityczne
a teraz widoki u mnie, tyle już kwitnie
moje nowe rh Cunnighams White, już kwitną oba
i w końcu irysy kwitną, to nowe odmiany miniaturek kupowanych w Czechach, gdzieś mam zapisaną nazwę
i w końcu te zakwitną, bardzo późno w tym roku, u was już kwitły