Irenko, miło że do mnie zajrzałaś Ja zaglądam do Ciebie i do wątku spotkaniowego od rana, tylko jakoś słów brak, bo wszystko już chyba inni napisali przede mną Pozdrowienia dla Waligóry Niepotrzebne się martwiłaś, że został sam - wiadomo - jak kocha to poczeka ...
Irenko, miło że do mnie zajrzałaś Ja zaglądam do Ciebie i do wątku spotkaniowego od rana, tylko jakoś słów brak, bo wszystko już chyba inni napisali przede mną Pozdrowienia dla Waligóry Niepotrzebne się martwiłaś, że został sam - wiadomo - jak kocha to poczeka ...
Jolu, zawsze zaglądam i dziś już po wklejeniu fotek biegam po waszych ogrodach; to juz któreś spotkanie i każde wyjątkowe i wszystkie jednakowo miło wspominam
a u nas wszyscy się jakoś pochorowali, bez przerwy coś!
buziaki
Abiko, wszystkim nam ronda kapeluszy opadały na oczy Dlatego prezentowałyśmy się w nich na początku, do zdjęć pozowanych, a potem poszły precz Kto się spóźnił nie miał okazji podziwiać nas w tych wytwornych nakryciach
ale wytwornie było
I pomyśleć, że nie wiel brakowało a mialybyśmy jednakowe kaloszki Dobrze, że zapowiadano wysokie temperatury
A na następne spotkanie kiecki sobie uszyjemy jak druchny