Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

malgocha1960 20:09, 18 lut 2012

Agnieszko,zdjęcia mistrzowskie.Do mnie jakoś nie zagladają żadne zwierzaki,oprócz psów obcych,które osikuja mi krzewy.
AgnieszkaBK 20:18, 18 lut 2012

andziulka napisał(a)
Aniu, jestem już na 10 stronie. Dziś czytam wszystko, od deski do deski Mieszkasz na wschodzie, tak jak ja, więc podobny klimat Możemy wiec wymieniać się doświadczeniami odnośnie roślin, które przetrzymują zimy w naszym regionie. Aniu, twoja działka położona jest jak moja na tzw. wygwizdowiu" czy mi sie wydaje? Masz fajne wysepki rabatowe i dużo kamienia - to lubię Piękna studzienka z kwiatami i palenisko podobne do mojego. Mamy podobny gust
Czytam dalej

Bardzo mi milo Andziulko, że mnie odwiedziłaś.....i za miłe słowaAndziulko, przy takiej ilości Ań i Agnieszek na ogrodowisku można się w końcu zakręcić......przy całym szacunku dla przesympatycznych Ań, ja jestem w gronie Agnieszek
AgnieszkaBK 20:21, 18 lut 2012

malgocha1960 napisał(a)
Agnieszko,zdjęcia mistrzowskie.Do mnie jakoś nie zagladają żadne zwierzaki,oprócz psów obcych,które osikuja mi krzewy.

Małgosiu mnie też odwiedzają obce pieski......pisałam o tym w wątku cztery łapki Dzięki za uznanie dla moich amatorskich zdjęć
andziulka 20:21, 18 lut 2012

Jestem już na 20 str. czyaa się bardzo przyjemnie Aniu masz duże brzozy. One tam już rosły wcześniej, czy sadzilaś takie duże? masz mnóstwo ciekawych roślin
lecę dalej
andziulka 20:37, 18 lut 2012

Aniu jestem na 30 stronce. U mnie też miało być inaczej Ogród muszę zmieniać dostosowując do klimatu i piesków Miałam też złotoklap, wierzbę japońską na pniu i też już wyrzucilam Teraz japońską mam rosnącą jako krzew. Tamtą zimę przetrwała
Jeszcze 17 stron przede mną
andziulka 20:38, 18 lut 2012

Agnieszko
Milka 20:40, 18 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

no przecież ci napisałam, że nie kokietujesz!!!

obal te opory; to są twoje odczucia; każdy ma inny sposób postrzegania, nie ma się czego obawiać, buziaki

Dziękuję Irenko.....kochana dziewczyna jesteś

dzięki, po prostu sprawiedliwa, szanuję każdą odrębność i wyjątkowość
AgnieszkaBK 20:46, 18 lut 2012

Andziulko, latasz jak błyskawica po naszych wątkach...... jestem pełna podziwu...... ja też chciałabym odwiedzić więcej ogrodów, ale brakuje mi czasu..... u niektórych zaglądam od dawna a nie mam czasu żeby pozostawiać ślady pobytu.....ale może uda mi się to nadrobić Andziulko, a z której części Podlasia jesteś?
AgnieszkaBK 20:47, 18 lut 2012

Sprawiedliwa Irenko...bardzo mi miło
Milka 20:48, 18 lut 2012