Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

AgnieszkaBK 09:48, 17 lut 2012

Tak Haniu, ja też muszę mieć coś w kieszeni, bo las blisko i w każdej chwili można zostać okukanym
Bywa, że kasy mało...pracy dużo.... ale najważniejsze żeby zdrowie i dobry humor nas nie opuszczały

Bogdziu, na pewno podeślemy ....ale narobiłabyś pięknych zdjęć ....niestety odpowiedzialności za to, jaki trafi, nie ponosimy

agniecha973 09:51, 17 lut 2012

Haniu, mnie kukułki wykukają co roku na maksa bez grosza w kieszeni, ale jakoś przędziemy
Bogdzia 09:52, 17 lut 2012

No właśnie , moje ogródkowe ptaki obfotografowane z każdej strony. Dobrze by było miec nowe ptaki w zainteresowaniu obiektywu.
viva 10:06, 17 lut 2012

Agnieszko, kłosowiec jest wieloletni, zimuje bezproblemowo. Mam jeszcze biały, a raczej limonkowy, pachnie przepięknie anyżkiem i można z niego pić herbatkę
hanka_andrus 10:12, 17 lut 2012

Z tymi bocianami to było tak:
Dostał bocian tuzin dziecków do roznoszenia po ludziach.Lata,cały dzień,zagląda do ludzkich domostw,a tu bieda, u innych już są dzieciaki i to dużo.Udało mu się jako tako ulokować berbeciów,ale na koniec dnia jeszcze mu czwórka została.Umachany okrutnie,Zagląda do ostatniej chałupy we wsi,i już nie patrzy kto tam mieszka,tylko buch przez komin! Całą czwórkę!
A tam........ dziadek z babcią ,oba po 70 lat!Ale było gadania po wsi!
Mala_Mi 10:23, 17 lut 2012

Więc ja już nie chcę tego bociana...niech leci do mojego synusia

AgnieszkaBK 14:59, 17 lut 2012

Bogdzia napisał(a)
No właśnie , moje ogródkowe ptaki obfotografowane z każdej strony. Dobrze by było miec nowe ptaki w zainteresowaniu obiektywu.

Bogdziu, bardzo bym chciała jak najszybciej skończyć budowę mojego domu, żebym mogła Cię zaprosić na sesję zdjęciową tutejszych ptaków..... bociany byłyby zaszczycone.....nie mówiąc o mnie, ale pewnych rzeczy nie jestem w stanie przyspieszyć...... będę się starać
AgnieszkaBK 15:01, 17 lut 2012

viva napisał(a)
Agnieszko, kłosowiec jest wieloletni, zimuje bezproblemowo. Mam jeszcze biały, a raczej limonkowy, pachnie przepięknie anyżkiem i można z niego pić herbatkę

Vivo, czy jest możliwość kupienia ich w internecie? A może masz jeszcze jakieś zdjęcie kłosowca ?
Milka 15:04, 17 lut 2012

Agnieszko, bociek super nade mną krążą ciągle, bo są 2 gniazda w pobliżu a u mnie przy winogronach stoi sztuczny i czasami je zmyla
a masz może kwiat obuwnik, bardzo mi się podoba, przeczytałam, że on pod ochroną
AgnieszkaBK 15:05, 17 lut 2012

hanka_andrus napisał(a)
Z tymi bocianami to było tak:
Dostał bocian tuzin dziecków do roznoszenia po ludziach.Lata,cały dzień,zagląda do ludzkich domostw,a tu bieda, u innych już są dzieciaki i to dużo.Udało mu się jako tako ulokować berbeciów,ale na koniec dnia jeszcze mu czwórka została.Umachany okrutnie,Zagląda do ostatniej chałupy we wsi,i już nie patrzy kto tam mieszka,tylko buch przez komin! Całą czwórkę!
A tam........ dziadek z babcią ,oba po 70 lat!Ale było gadania po wsi!

Haniu, świetne......ale ja tak jak Ania asc , tego bocianka nie chcę.... do mojego syna też nie odsyłam....niech na razie skończy studia