Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

AgnieszkaBK 22:41, 08 mar 2012

hanka_andrus napisał(a)
Witam o poranku! Co prawda już niezbyt wczesnym,ale zawsze to lepiej wpaść do kogoś miłego ,niż samemu siedzieć. Róże kupujesz.No to będą kwitły latem ,że hej!Życzę dobrego wyboru!

Miło mi Haniu, że do mnie zaglądaszniestety trochę się rozmijamy w czasie
AgnieszkaBK 22:43, 08 mar 2012

ircia napisał(a)
Witaj Agnieszko Ty ciągle w różanym temacie.... Fajnie - będziemy podziwiać latem Twoje nowe krzewy
Pozdrawiam

Tak się jakoś zrobił ten temat..... róże będą jak zdążę przygotować miejsce..... w każdym razie postaram się
andziulka 23:04, 08 mar 2012

Na pewno zdążysz Agnieszko
AgnieszkaBK 23:13, 08 mar 2012

andziulka napisał(a)

Aniu, wygląda na to, że będę musiała większość robić sama....M chyba będzie poza domem.... a poza tym pracuję na zmiany,to też jest spore utrudnienie....jeszcze budowa.....dlatego nie jestem pewna czy mi się uda
aldonaz 23:24, 08 mar 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

Aniu, wygląda na to, że będę musiała większość robić sama....M chyba będzie poza domem.... a poza tym pracuję na zmiany,to też jest spore utrudnienie....jeszcze budowa.....dlatego nie jestem pewna czy mi się uda

Dasz radę, kobieta ze wszystkim sobie poradzi - wiem coś o tym. Będę trzymać kciuki.
AgnieszkaBK 23:28, 08 mar 2012

Aldonko, zgadza się... jest tylko problem czasu..... i tu potrzebna jest cierpliwość Jeżeli czegoś nie zrobię w tym roku.... to będę musiała odłożyć do następnego.....
aldonaz 23:31, 08 mar 2012

Też wiem coś o tym. Gdybym miała więcej czasu, mój ogród nie tak by wyglądał, ale nie od razu Rzym zbudowano.
AgnieszkaBK 23:40, 08 mar 2012

aldonaz napisał(a)
Też wiem coś o tym. Gdybym miała więcej czasu, mój ogród nie tak by wyglądał, ale nie od razu Rzym zbudowano.

Aldonko, i tak jestem pełna podziwu, dla tego co zrobiliście.... ogród masz duży więc nie tak prosto tym wszystkim się zająć.... i tak ładnie przebudowaliście dom....naprawdę wszystko świetnie
andziulka 00:02, 09 mar 2012

Agnieszko, spoko Aldonka ma rację. Nie można mieć wszystkiego od razu. Skończycie dom, wtedy będziesz miała czas tylko na ogród. Teraz ile dasz rady, tyle zrobisz. My tez mieszkamy dopiero drugi rok i dalej w srodku domu i garażu jest jeszcze sporo do wykończenia. Więc nie mogę sobie pozwolić na większe wydatki do ogrodu. Każdego roku będę coś zmieniać, przesadzać, dosadzać na miarę moich możliwości finansowych, bo sama wiesz, że szaleństwa ogrodowe sporo kosztują
monteverde 00:08, 09 mar 2012

racja Andziula