Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

Milka 21:04, 30 mar 2012

I ja słyszałam same plusy Agnieszko pozdrawiam, masz teraz co niemiara sadzenia!
AgnieszkaBK 21:17, 30 mar 2012

irena_milek napisał(a)
I ja słyszałam same plusy Agnieszko pozdrawiam, masz teraz co niemiara sadzenia!

Irenko, z Anią tematów do rozmowy są tysiące... zresztą wszyscy o tym wiedzą Nie spodziewałam się, że będę miała okazję spotkać się z kimś z Was, bo tak jak pisałam do najbliższych sąsiadów mam ok 150km, ale się udało i bardzo się cieszę Sadzenia może nie mam tak dużo, ale po tym jak zobaczyłam jak duże mogą rosnąć rh, to nie jestem pewna, czy miejsca które wybrałam będą odpowiednie.... chyba muszę to przemyśleć jeszcze raz
Milka 21:18, 30 mar 2012

To mamy podobne wnioski moje stoja, zrobiłam fotki, jutro wrzucę i tez musze pomyśleć! i nie ma torfu, a bez niego nie ma sadzenia!
Ania gadulińska, obie tak nawijamy, że siebie nie słyszymy!!!
AgnieszkaBK 21:45, 30 mar 2012

irena_milek napisał(a)
To mamy podobne wnioski moje stoja, zrobiłam fotki, jutro wrzucę i tez musze pomyśleć! i nie ma torfu, a bez niego nie ma sadzenia!
Ania gadulińska, obie tak nawijamy, że siebie nie słyszymy!!!

Muszę przyznać, że też jestem gadułą.... ale w formie pisemnej, nie wychodzi mi to najlepiej.... wolę rozmawiać na żywo
Madzenka 22:07, 30 mar 2012

Agnieszko spotkanie było szybkie ale jak rozumiem bardzo miłe a kiedy sadzisz przywiezione przez Anię rh?
AgnieszkaBK 22:15, 30 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Agnieszko spotkanie było szybkie ale jak rozumiem bardzo miłe a kiedy sadzisz przywiezione przez Anię rh?

No tak Marzenko.... miałyśmy dla siebie tylko około godzinki.... zdecydowanie za mało. Jeszcze nie wiem kiedy je posadzę bo w tej chwili zrobiło się bardzo zimno.... chyba jeszcze trochę potrzymam je w doniczkach. Postawiłam je w zacisznym lekko ocienionym miejscu .... myślę, że nic im się nie stanie. Tak jak wspominałam, muszę jeszcze raz zastanowić się gdzie je posadzić..... jak widać potrzebują sporo miejsca
wanda7 09:35, 31 mar 2012

Dzień dobry Agnieszko. Spotkania forumkowe są zadziwiające. Sama tego nieraz doświadczyłam i byłam oczarowana. W gruncie rzeczy spotykają się przecież osoby nieznajome, a wygląda to tak, jakby znały się od dawna. I jest tak niemal od pierwszej chwili. A czasu na pogadanie zawsze jest za mało.
POzdrawiam Agnieszko weekendowo i cieszę się, że do mnie zaglądasz
Milka 11:34, 31 mar 2012

A na żywo świetnie wyglądasz i tak własnie sobie ciebie wyobrażałam

fajne z was dziewczyny, sympatyczne i usmiechniete, a jakie zagorzałe ogrodniczki!!
andziulka 12:26, 31 mar 2012

irena_milek napisał(a)
A na żywo świetnie wyglądasz i tak własnie sobie ciebie wyobrażałam

fajne z was dziewczyny, sympatyczne i usmiechniete, a jakie zagorzałe ogrodniczki!!

Agnieszko, podzielam pogląd Irenki Jesteście super dziewczyny!!!
malgocha1960 13:17, 31 mar 2012

Fajne są takie spotkania zielozakręconych.Ja spotykam się dosyć czesto z Bożenką Babopielką,mamy od siebie rzut beretem.Treaz rozdzielałyśmy rosliny zamówione wspólnie w necie.