Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

Milka 17:17, 04 kwi 2012

No u mnie nie za wiele ja ratuję się kwieciem w donicach i M. mówi, że jak to jest, że po pracy z jakimiś chabaziami wracam, a niby tak szybko chcę wrócić i coś w ogrodzie porobić!

Jeden tulipan pokazał kwiat i 2 szafirki i forsycja i oczy otwierają magnolie i tyle, a reszta to początki listków i pąki
AgnieszkaBK 17:24, 04 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
No u mnie nie za wiele ja ratuję się kwieciem w donicach i M. mówi, że jak to jest, że po pracy z jakimiś chabaziami wracam, a niby tak szybko chcę wrócić i coś w ogrodzie porobić!

Jeden tulipan pokazał kwiat i 2 szafirki i forsycja i oczy otwierają magnolie i tyle, a reszta to początki listków i pąki

No ale tyle już w tym roku posadziłaś.... może kwiatki czekały, aż posadzisz bukszpanowe kulki.... nie chciały mieć konkurencji w zachwytach
Milka 17:30, 04 kwi 2012

chyba tak na to trzeba spojrzeć
EPODLAS 20:18, 04 kwi 2012

Zdjęcie ze spotkania super. A w ogóle ładne z was dziewczyny. Rh też wygląda nieźle.
andziulka 20:53, 04 kwi 2012

Nie martw się Aniu tym zimnem święta będą gorące w domu wśród gości A po świętach będzie gorąco w ogrodach
Celina 21:24, 04 kwi 2012

Aniu ja też chodzę po ogródku i zaklinam rzeczywistość. Niby coś się czai ,ale jakieś pokurcze takie
Może jakby pogrzało ze dwa dni ,tak jak dzisiaj to by coś drgnęło.czekamy
Mala_Mi 22:12, 04 kwi 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

A ja słyszę, że nic nie możesz podziałać, bo zimno! zbieraj siły, to jak ruszy pogoda to i ty pełna sił

No kiedyś w końcu i do mnie zawita wiosna..... bo w naszym regionie to prawie jak w Rosji ....." tylko 9 miesięcy zima, a wszystko poza tym, to lato i lato...."

Też mój ulubiony cytat
monteverde 22:15, 04 kwi 2012

Celina napisał(a)
Aniu ja też chodzę po ogródku i zaklinam rzeczywistość. Niby coś się czai ,ale jakieś pokurcze takie
Może jakby pogrzało ze dwa dni ,tak jak dzisiaj to by coś drgnęło.czekamy

Celinka masz racje u mnie też jakieś pokurcze
AgnieszkaBK 22:52, 04 kwi 2012

Irenko, jakby nie było, to pokazuj wszystko na zdjęciach .... bom bardzom ciekawam jak to wszystko u siebie sadzisz

Bożenko, spotkanie z Anią było dla mnie wspaniałe.... dziękujemy za komplement

Andziulko..... święta, świętami..... ale tego gorąca w ogrodach to nie mogę się doczekać

Celinko, dobrze to ujęłaś.... u mnie też takie pokurcze

Aniu asc.... nie dziwię się.... przecież jesteś z B-stoku, więc nie obce Ci te klimaty

Aniu... u Ciebie nie jest tak źle.... no i ostatnie kwiatowe zakupy dużo rekompensują
Celina 23:20, 05 kwi 2012

Muszę pilnować Twojej setki