Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

Bogdzia 21:58, 29 mar 2012

Tak juz wiem że to Ona ma zdjęcia. Jutro je wstawimy, przynajmniej taka mam nadzieje.
AgnieszkaBK 22:05, 29 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
Tak juz wiem że to Ona ma zdjęcia. Jutro je wstawimy, przynajmniej taka mam nadzieje.

Będę zaglądać mam nadzieję, że zobaczę też Wasze wspólne zdjęcie
andziulka 22:10, 29 mar 2012

Mnie też Aniu będzie miło, jak kiedyś spotkam się z Tobą w realu. Może kiedyś będziesz na Podlasiu, to serdecznie zapraszam w moje skromne progi
EPODLAS 22:50, 29 mar 2012

Fajnie dziewczyny, że się spotkacie, może kiedyś będzie więcej ludzi z moich okolic. Była blisko Babopielka, ale ostatnio nie ma jej na ogrodowisku. Co real to real, nic nie zastąpi bezpośredniego kontaktu.
AgnieszkaBK 23:00, 29 mar 2012

andziulka napisał(a)
Mnie też Aniu będzie miło, jak kiedyś spotkam się z Tobą w realu. Może kiedyś będziesz na Podlasiu, to serdecznie zapraszam w moje skromne progi

Jeżeli o mnie chodzi .... to jestem jak najbardziej za...
AgnieszkaBK 23:06, 29 mar 2012

EPODLAS napisał(a)
Fajnie dziewczyny, że się spotkacie, może kiedyś będzie więcej ludzi z moich okolic. Była blisko Babopielka, ale ostatnio nie ma jej na ogrodowisku. Co real to real, nic nie zastąpi bezpośredniego kontaktu.

Bożenko, ja też mam kawałek drogi do najbliższych znajomych.... tak około 150 km.... ale co tam, jak się czegoś chce, to w końcu udaje się zrealizować Wierzę, że kiedyś poznam osobiście jeszcze niejedną osobę z ogrodowiska
marzena 20:13, 30 mar 2012

no to miałaś fajne, choc krótkie spotkanie z Anką fotek nie dajesz, ale Ania chyba robiła ?
AgnieszkaBK 20:50, 30 mar 2012

marzena napisał(a)
no to miałaś fajne, choc krótkie spotkanie z Anką fotek nie dajesz, ale Ania chyba robiła ?

Spotkanie było super, tylko oczywiście za krótkie. Ania zrobiła kilka fotek, jak wróci to może nam pokaże
monteverde 20:53, 30 mar 2012

andzia napisał(a)

Agnieszko udany zakup wstawiłaś do Irci płomyka jak się nazywa ta variegata? czy to Blue Moon

Aniu, niestety nie potrafię Ci odpowiedzieć...... kupiłam go jako byliny mix ..... ale może ktoś będzie wiedział i nam podpowie

Dziewczyny to Floks kanadyjski 'Montrose Tricolor' ( Phlox divaricata 'Montrose Tricolor' )

Andzia jaka ty mądra dzięki tak myślałam, bo ma wyższe łodyżki
Agnieszko słyszałam od Ani,że jesteś bardzo miłą osóbką
AgnieszkaBK 21:03, 30 mar 2012

monteverde napisał(a)

Agnieszko słyszałam od Ani,że jesteś bardzo miłą osóbką

Aniu, bardzo miło mi to słyszeć To samo powiem o Ani i jej synu..... przesympatyczni