No Marzenko.... czasem warto poczekać...hehe
Piękny komplecik za dobrą cenę.
I jeszcze muszę pochwalić pomalowaną drucianą donicę. Dobra robota!
Juzia gdyby nie ty to by były czarne....
A co do donicy to mój M tym zwątpieniem w dobór kolorów przez połowicę mnie rozbawił
Oj tam! O ile dobrze pamiętam to Noemi pierwsza wygrzebała z sieci białe komplety mebli.
Ja tylko wyraziłam swoją opinię
Baaaardzo będą pasować i poduchy szare ekstra!
A z tą donicą i M. to nie bardzo rozumiem...ale ja jestem po dwóch red'sach hehe
Mój M myślał, ze zakupilam zieloną bo mi sie podobala ale zdziwił się bo nie pasowala.... Do głowy mu nie przyszlo że od razu została zakupiona z przeznczeniem do przemalowania
Ale zakupy i to w świetnej cenie. Wreszcie marzenie spełnione. Super. Oczywiście jak zawsze proszę o fotkę Graby pięknie wypuszczają, a u mnie cisza . Mam nadzieję, że wystartują.
Widziałam, że kupiłaś w OBI stożki. Możesz zdradzić w jakiej cenie?
Ale zakupy i to w świetnej cenie. Wreszcie marzenie spełnione. Super. Oczywiście jak zawsze proszę o fotkę Graby pięknie wypuszczają, a u mnie cisza . Mam nadzieję, że wystartują.
Widziałam, że kupiłaś w OBI stożki. Możesz zdradzić w jakiej cenie?
Monika 69 zł/ szt. A przyjechalam po kulki bo chcialam do donic takie dwie idealne....
Dziękuję wszystkim odwiedzającym. Będę a ok 1 godzinkę i wszystkim dokładnie odpiszę.
A na razie duże podziękowania dla Joasi i Sebka, za info że w obi są już nowe meble. Szczególne podziękowania dla Juzi za inspirację białymi meblami. Wczoraj w Dobre Wnętrze obejrzałam zajefajny biały komplet Dedona za jakieś 20 tys zł ... A kupiłam w Obi za 2999 zł
Ten narożnik skłąda się z dwóch częsci. Poduchy są szare ale uszyję sobie jeszcze zapasowy biały komplet
zapowiada się ciekawie, a cena rewelacja
ŚLICZNY!! na początek zamiast szyć nowe wszystkie poduchy można dołożyć ze dwie trzy białe, takie małe.
Justynko z tymi białymi poduchami tak zrobię jak mi radziłaś.
A kompletu na taras kuchenny nie ma takiego jak bym chciała. Chyba mój poolejuję na szaro. Już w necie znalazłam szary olej do desek tarasowych to komplecik mebli też delikatnie przetrę
Witam Marzenko, jestem wielka fanką Twojego powstającego ogrodu i cudnego domu, podglądam Cie juz od dawna i jestem zafascynowana, wszystko jest takie klimatyczne i z charakterem pozdrawiam serdecznie Paula