Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Joanka 22:42, 15 kwi 2012

Na przeciwko ściany wodnej
justi 22:46, 15 kwi 2012

acha czyli na tarasie, to będziesz musiała czasami pilnować żeby deszcz nie zalał poduch.
noemi 22:57, 15 kwi 2012

Juzia_G napisał(a)
No i już wszystko jasne...i z donicą i M. i z białymi meblami
A ja idę spać, bo mi się oczy zamykają

Justynko
jesteś Kochana , dziękuję , że się upomniałaś o mnie ... Marzenko , nie ma sprawy , najważniejsze, że znalazłaś takie , które Wam się podobają i kupione w sklepie ,bo widzisz co kupujesz ... mebelki są cudne już je widzę na tym szarym tarasie...hmmm miodzio ... przemalowana donica super, mi się bardzo podoba, mam hopla na punkcie białego koloru
paula 23:28, 15 kwi 2012

Meble sa piekne
agata_chrosc... 23:46, 15 kwi 2012

Marzena, to jest niesamowite ile osób Cię odwiedza i jak szybko ten wątek idzie na przód. Wystarczy, że kupisz donicę i juz dziesiątki osób chwalą, gratulują , dyskutują. Czy Ty nie myślałaś, żeby zając się polityką? Z taką charyzmą zostałabys pewnie co najmniej ministrem! No nie będę chwalic donicy, bo co będę robić jak już ta słynna wodna ściana powstanie? Ale od razu złożę gratulacje z okazji dwusetnej strony, bo jak jutro do Ciebie zajrzę to juz pewnie będzie dwieściepięćdziesiąta i znowu się spóźnię. Ściskam!
anna_studio 23:52, 15 kwi 2012

I ja przyłączam się do zachwytów...PIĘKNE te meble,
cena super, a jak się znudzą nie będzie bolało...
Nie cierpię rzeczy droooogich, takich na lata....jak to mówią...

Czekam na prezentacje w ogrodzie...
Madzenka 23:54, 15 kwi 2012

paula napisał(a)
Witam Marzenko, jestem wielka fanką Twojego powstającego ogrodu i cudnego domu, podglądam Cie juz od dawna i jestem zafascynowana, wszystko jest takie klimatyczne i z charakterem pozdrawiam serdecznie Paula

Ojej Paula , dobrze że tak piszesz bo jeszcze wczoraj mialam depresje jak zobaczylam ile mikrych/ małych roślinek wymarzło a ile zostało w trakcie robót wydeptanych. Ale dzisiaj pada i zobaczymy jakie rośliny ruszą.
Bambusom sie deszczyk zdecydowanie przydał, nabraly wilgoci, rozprostowaly liście i już tych wymarzniętych tak mocno nie widac.
Paula zaglądaj i pytaj, bo ja przyznam się, że dzisiaj z czytaniem wątków nie nadążałam, już nawet nie "obrabiam" swoich ulubionych a nie wspomnę o zaglądaniu do nowych.
Wirus ogrodowiskowy caly czas rozprzestrzenia się w postepie geometrycznym i zaraz będzie miał wiecej fanów niż facebook !!!!
anna_studio 23:54, 15 kwi 2012

No to i ja gratuluję...bo jutro się nie doczłapie...
Madzenka 23:57, 15 kwi 2012

anna_studio napisał(a)
I ja przyłączam się do zachwytów...PIĘKNE te meble,
cena super, a jak się znudzą nie będzie bolało...
Nie cierpię rzeczy droooogich, takich na lata....jak to mówią...

Czekam na prezentacje w ogrodzie...

Mój M też sie ucieszył, bo podejrzewal, że będe go nakręcac na takie za kilkanaście tysiecy a ja wyznaję zasadę , że na lata to ja dom budowalam a wszelkie meble to mi sie po 3 latach nudzą i już wszystko chcę zmieniać .. Tylko w stól do jadalni dębowy zainwestowalam i w kanapy. A reszta spokojnie z Ikea może być lub chińszczyzna
Wiem tereaz się wszyscy oburzą, że kopiowanie jest złodziejstwem, a jak tu lampę za 10 tys kupić????? Albo fotel za 20 tys???
Madzenka 23:59, 15 kwi 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Marzena, to jest niesamowite ile osób Cię odwiedza i jak szybko ten wątek idzie na przód. Wystarczy, że kupisz donicę i juz dziesiątki osób chwalą, gratulują , dyskutują. Czy Ty nie myślałaś, żeby zając się polityką? Z taką charyzmą zostałabys pewnie co najmniej ministrem! No nie będę chwalic donicy, bo co będę robić jak już ta słynna wodna ściana powstanie? Ale od razu złożę gratulacje z okazji dwusetnej strony, bo jak jutro do Ciebie zajrzę to juz pewnie będzie dwieściepięćdziesiąta i znowu się spóźnię. Ściskam!

Agatka a ja się marketingiem zajmuję a polityki nie lubie bo gospodarce przeszkadza...
A tak na serio, wiele ogrodów odwiedzam, wciąz nowe odkrywam i wiele osób z rewizytą przychodzi