Buterfly i Marzenko dziękuje za pochwaly. Od ubieglego roku planowałam zagospodarować ten taras ale musialam pieniedzy nazbierać
Tulipany kocham od lat ale dopiero dzieki Domi i Ani ASC nie będe ich w czerwcu wykowypwać wiec będę dosadzać kolejne. Kolekcja wzrośnie
No spóźniłam się nieco na prezentację tarasu po liftingu i nowych mebli i szczęka mi opadła!!! Dobrze, ze mam jeszcze aparat ortodontyczny, to nie muszę szczęki z podłogi zbierać .
Cokolwiek napiszę - już inni to napisali - wygląda to wszystko razem wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bociek ma rację - te zdjęcia nadają się do katalogu i to niejednego (jako reklama mebli tarasowych, donic, firmy projektującej i zakładającej ogrody... i można tak jeszcze długo wymieniać)!
Podziwiam Cię za konsekwencję - jak już coś postanowisz zrobić, to szybko realizujesz, bez zbędnego zastanawiania się milionowy raz i marnowania czasu!!!
Aga ta moja porywczość to wada próbuję dawać sobie na wstrzymanie ale rzadko mi sie udaje.
Finka na weekend majowy będzie miala kolekcje kwiatów balkonowych. Może sie wybierzemy na zakuy do niej?
Ale po co dawać sobie na wstrzymanie z czymś, co daje TAKIE efekty ???
Daj znać, kiedy planujesz się wybrać do Finki, bo ja mam tyle zaplanowane na majowy weekend (głównie to przygotowania do komunii + goście na 2dni), że nie wiem czy dam radę...Ale chętnie bym się wybrała
Nooooo... I już w czerwcu każdy będzie miał okazję tego spróbować - ja już sie nie mogę doczekać, zwłaszcza, że znając Marzenkę to i ściana wodna do tego czasu będzie skończona