Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 21:27, 24 kwi 2012

Buterfly i Marzenko dziękuje za pochwaly. Od ubieglego roku planowałam zagospodarować ten taras ale musialam pieniedzy nazbierać
Tulipany kocham od lat ale dopiero dzieki Domi i Ani ASC nie będe ich w czerwcu wykowypwać wiec będę dosadzać kolejne. Kolekcja wzrośnie
noemi 21:30, 24 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
D końca tygodnia nie będę w Psarach to Ci nie sprawdzę, bo mam korki córki, wyjazd do Warszawy a potem chyba pogrzeb w JG....
Jeśli nie kupisz nigdzie to daj znać po długim weekendzie pojadę do nich.
Mieli dużo kulek i mnóstwo stożków ale dorżej niż w OBI. Kulkę bym kupiła bo potzrebowalam idelaną do donicy podświetlanej ale mieli wykulkowane gorzej niż made in Marzena2007

Marzenko dziękuję, ale podjadę sobie sama z przyjemnością wielką w sobotę jak na giełdzie nie będzie cudownych hortensji to od razu śmigam do Psar ...
Wieloszka 22:40, 24 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko myśl myśl o kwaitkach
A teraz fotki tarasu po liftingu. Okazało się, ze jasny olej jest jasny dopóki nie wyschnie... Ale i tak ten ciemnoszary na palącym słońcu (taras jest od strony południowej) wypłowieje i bedzie jasnoszary...

I taras z meblami. Poduchy nierozpakowane bo strasznie wieje i nie będę ich zbierać z całego ogrodu. Muszę kupić skrzynię na poduchy.

No spóźniłam się nieco na prezentację tarasu po liftingu i nowych mebli i szczęka mi opadła!!! Dobrze, ze mam jeszcze aparat ortodontyczny, to nie muszę szczęki z podłogi zbierać .
Cokolwiek napiszę - już inni to napisali - wygląda to wszystko razem wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bociek ma rację - te zdjęcia nadają się do katalogu i to niejednego (jako reklama mebli tarasowych, donic, firmy projektującej i zakładającej ogrody... i można tak jeszcze długo wymieniać)!
Podziwiam Cię za konsekwencję - jak już coś postanowisz zrobić, to szybko realizujesz, bez zbędnego zastanawiania się milionowy raz i marnowania czasu!!!
Madzenka 22:43, 24 kwi 2012

Aga ta moja porywczość to wada próbuję dawać sobie na wstrzymanie ale rzadko mi sie udaje.
Finka na weekend majowy będzie miala kolekcje kwiatów balkonowych. Może sie wybierzemy na zakuy do niej?
Juzia 22:46, 24 kwi 2012

Aleeeeeee....nie no....mega wypassss Marzenko

Jak taras ciut znjaśnieje to będzie już bombowo!
A mebelki wygodne ?
Kawy bym się jutro u Ciebie napiła.... hehe
Wieloszka 22:50, 24 kwi 2012

Ale po co dawać sobie na wstrzymanie z czymś, co daje TAKIE efekty ???
Daj znać, kiedy planujesz się wybrać do Finki, bo ja mam tyle zaplanowane na majowy weekend (głównie to przygotowania do komunii + goście na 2dni), że nie wiem czy dam radę...Ale chętnie bym się wybrała
KasiaWB 23:08, 24 kwi 2012

Marzena, poprostu super tarasik i meble wyobrażam sobie jak fajnie będzie się siedziało z kawką z widokiem na ogród
Wieloszka 23:10, 24 kwi 2012

KasiaWB napisał(a)
Marzena, poprostu super tarasik i meble wyobrażam sobie jak fajnie będzie się siedziało z kawką z widokiem na ogród

Nooooo... I już w czerwcu każdy będzie miał okazję tego spróbować - ja już sie nie mogę doczekać, zwłaszcza, że znając Marzenkę to i ściana wodna do tego czasu będzie skończona
KasiaWB 23:18, 24 kwi 2012

nooooo napewno ja niestety mam dość daleko na ten zlot... Może kiedyś przy okazji jak będę, to Marzenka pozwoli popatrzyć )... chociaż przez płot
AgnieszkaBK 23:31, 24 kwi 2012

Przepięknie wszystko skomponowane..... dom ...ogród....taras. Zaglądam i podziwiam