poczytałam komentarze
Odpoczywam!!!! Goszczę siostrę ze Szczecina, leniuchujemy, gadamy i nic nie robię
Jutro wracam do prac ogorodowych i do Was
Podobno jutro kończymy ścianę wodną???? I montujemy oświetlenie przy gabionach ???
Jak wreszcie skonczymy to brzegi ścian obsadzę bukszpanami. Dodatkowo zmienię kule z zielonego bukszpna na zawijasek z pstrego i moźe po otynkowaniu murku uda mi się przed ogodzeniem dosadzić graba z kulkami
No i coś jeszcze probie, ma do posadzenia 5 azali, 20 macierzanek, 40 karmikow ościstych
Już wypoczęlam czas wrócić do pracy
poczytałam komentarze
Odpoczywam!!!! Goszczę siostrę ze Szczecina, leniuchujemy, gadamy i nic nie robię
Jutro wracam do prac ogorodowych i do Was
Podobno jutro kończymy ścianę wodną???? I montujemy oświetlenie przy gabionach ???
Jak wreszcie skonczymy to brzegi ścian obsadzę bukszpanami. Dodatkowo zmienię kule z zielonego bukszpna na zawijasek z pstrego i moźe po otynkowaniu murku uda mi się przed ogodzeniem dosadzić graba z kulkami
No i coś jeszcze probie, ma do posadzenia 5 azali, 20 macierzanek, 40 karmikow ościstych
Już wypoczęlam czas wrócić do pracy
Masakra jakaś!!!!!!!!!!! Od samego czytania jestem zmęczona
W ten weeknd trawa się mocno zazielenila. M nakłul ją całą a ja taczka piasku rozpiaszczyłam trawnik. Od jeżdzenia taczka przez Pana Złotą Rączkę strasznie zbita ziemia się zrobiła.. Dlatego te zabiegi były niezbędne . Z białej kanapy pięknie się obserowało ogród, ale poleniuchowałam
Nie byc tu ze 2 dni i trzeba z 10 stron nadrobić. Bardzo ladne ujęcia domu. A i wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Spóźnione bez załącznika ale szczere. Pozdrawiam Marzeno