Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 13:33, 29 kwi 2012

asc napisał(a)
A to jest Susan..... foto z zeszłego roku, bo w tym ma tylko pąki... Nigra na dolnych gałazkach otworzyła dwa kwiaty Nazwy magnolii dobrze oznaczone...bo akurat te mam podpisane..i z dobrej szkółki, gdzie nie mieszają nazw A i mi sie tez udało nie pomieszać

Kwiat w budowie taki sam...... ale Nigra jest bordowa.. a płątki w środku bieleją, natomiast Susan..... jest cała odcieniu różu ...

Irenko, obawiam się, że Twoja to nie Suzan..wygląda na jakąś odmiane gwaździstej Jest poza tym piękna ........

Moja na pewno Susan, do tej pory ma metkę, i dostałam w prezencie od specjalistki od magnolii
bociek 17:59, 29 kwi 2012

Hehehe, musi byc relaksacyjnie, kanapowo skoro Cie tu nie ma
Pozdrawiam Marzenko leniwie
Wieloszka 00:00, 30 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko superek masz wszystko zrobione więc wypoczywaj

Mira zapewniłam sobie tochę roboty dzisiaj przywiozą kore, w poniedzialek jadę po bukszpany do obsadzenia ściany wodnej i po brakujące rośliny na skalniak
Ale to będzie taka niespieszna przyjemna praca

Mój Boże, znów sobie robotę wymyśliłaś, a miałaś odpoczywać...
Madzenka 00:11, 30 kwi 2012

poczytałam komentarze
Odpoczywam!!!! Goszczę siostrę ze Szczecina, leniuchujemy, gadamy i nic nie robię
Jutro wracam do prac ogorodowych i do Was
Podobno jutro kończymy ścianę wodną???? I montujemy oświetlenie przy gabionach ???
Jak wreszcie skonczymy to brzegi ścian obsadzę bukszpanami. Dodatkowo zmienię kule z zielonego bukszpna na zawijasek z pstrego i moźe po otynkowaniu murku uda mi się przed ogodzeniem dosadzić graba z kulkami
No i coś jeszcze probie, ma do posadzenia 5 azali, 20 macierzanek, 40 karmikow ościstych
Już wypoczęlam czas wrócić do pracy
Wieloszka 00:18, 30 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
poczytałam komentarze
Odpoczywam!!!! Goszczę siostrę ze Szczecina, leniuchujemy, gadamy i nic nie robię
Jutro wracam do prac ogorodowych i do Was
Podobno jutro kończymy ścianę wodną???? I montujemy oświetlenie przy gabionach ???
Jak wreszcie skonczymy to brzegi ścian obsadzę bukszpanami. Dodatkowo zmienię kule z zielonego bukszpna na zawijasek z pstrego i moźe po otynkowaniu murku uda mi się przed ogodzeniem dosadzić graba z kulkami
No i coś jeszcze probie, ma do posadzenia 5 azali, 20 macierzanek, 40 karmikow ościstych
Już wypoczęlam czas wrócić do pracy

Masakra jakaś!!!!!!!!!!! Od samego czytania jestem zmęczona
Madzenka 00:21, 30 kwi 2012

Aga to czysta przyjemność
Madzenka 00:24, 30 kwi 2012

W ten weeknd trawa się mocno zazielenila. M nakłul ją całą a ja taczka piasku rozpiaszczyłam trawnik. Od jeżdzenia taczka przez Pana Złotą Rączkę strasznie zbita ziemia się zrobiła.. Dlatego te zabiegi były niezbędne . Z białej kanapy pięknie się obserowało ogród, ale poleniuchowałam
Martek 00:40, 30 kwi 2012

Domi napisał(a)

I dzisiejsze tulipki

Pełne tulipany są cudowne.Uwielbiam ich kształt zanim się rozwiną: takie kolorowe pęknięte kulki.
Martek 00:43, 30 kwi 2012

Jagna napisał(a)
Nie byc tu ze 2 dni i trzeba z 10 stron nadrobić. Bardzo ladne ujęcia domu. A i wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Spóźnione bez załącznika ale szczere. Pozdrawiam Marzeno

Jagna twój tekst ja wrzucę coś różowego
mira68 06:07, 30 kwi 2012

Marzenko napisz co robiliście z tym trawnikiem nakuwaliście i piasek dużo tego piasku .Cieszę się że wypoczełaś oród nie zając nie ucieknie