Na szczęście ogrodowisko traktuje jako fanberie i tu nie poczytuje a poza tym musi najpierw zdać!!!!
Kto wie może na donicę podświetlaną będę miała .... Oby nie....
wczoraj po gościowaniu nogi właziły mi ...wiadomo gdzie i poległam wczesną porą, a tuż przed chciałam napisać że proszę o obiecane foty ze ścianą. Widze że jak ja spałam to zdjęcia się pojawiły i dyskusjka ożywiła.Ogromne te bukszpany przy ścianie bardzo mi się podoba jeszcze nieśmialo proszę o zdjęcia 'boczne' bo myśle że też fajny widok
Dużo osób w południe spało to były siły na nocne pisanie
Marzenko, siedzę, patrzę... i wzdycham. Ach! Och! Ach! Ta ściana wodna rewelacja! Oba tarasy prezentują się znakomicie Piesio cudny Ach! Och! Ach!
Fajnie, że sąsiedzi wciąż Ci się kłaniają Gdybym u siebie zrobiła takie cudo, to na bank nie miałabym z kim rozmawiać
Napisałam u Ani
Anula w naszym ogrodzie botanicznym podpatrzyłam, że gdy roziwną się głowy czosnków przycinaja te liście na ok 10-15 cm. Jak zrobię to u siebie to pokaże fotki. Takie przycięte nawet lepiej wyglądają, bo te końcówki zawsze zasychają i liście szybko żółkną.
Kiedyś udało mi się kupić czosnki giganty, miałam posadzone przy kulach bukszpanowych, wszyscy sąsiedzi mi przez płot zaglądali Uwielbiam czosnki, bo szaleją po przekwitnięciu tulipanów
Musimy sbue taki schemat zrobić kwitnienia: krokusy, irysy miniaturowe, ciemierniki, narcyzy, tulipany, czosnki, piwonie, roże
Muszę iść do ogrodu btanicznego, tam pewnie szaleństwo, szkoda że przegapiłam czas kwitnięcia magnoli i tulipanów. Jutro jadę do ogrodu botanicznego, koniecznie!!!
A w przyszłym tygodniu do japońskiego!
Marzenko, siedzę, patrzę... i wzdycham. Ach! Och! Ach! Ta ściana wodna rewelacja! Oba tarasy prezentują się znakomicie Piesio cudny Ach! Och! Ach!
Fajnie, że sąsiedzi wciąż Ci się kłaniają Gdybym u siebie zrobiła takie cudo, to na bank nie miałabym z kim rozmawiać
A ja mam fajnych sąsiadów, mam nadzieję że trochę ich inspiruję i nie tylko będą tuje i trawnik wokół..
Nikt tylko nie może zrozumieć mojej miłości do drzew liściastych...
Rh na nozce, tulipany, Tytus w bialym koszyku, sciana wodna i zywoplot z bukszpanow pstrych - boskie!
Kiedy Ty Marzenko odpoczywasz???
PIEKNIE!!!
Karola caly czas odpoczywam, takie prace sprawiają mi przyjemność i relaksują
Nie lubię tylko wysypywać kory i przesadzać dużych roślin
Korę obiecał wysypać M