Ani czy Ty do mnie po polsku napisałaś????? Kobieto ja muszę to z pięć razy przeczytać aby zrozumieć. Dziękuję, kopiuję do notatniczka z pomysłami i będę działać i Ci relacjonować jakie postępy robię....
Sylwia, dzieeeekuję, biegnę sprawdzić co znów dzisiaj wykonałaś u siebie.
Nie wiem jak u Was u nas przedostatni egazmin, jutro chemia i w środę ostatni ustny angielski. Na razie chyba do przodu...
Marzena..ja nie polonistka... i to moja pięta Achillesowa.... zawsze mi mówiono, że jestem jak druga Orzeszkowa..... zdania bez początku i końca..... zapisz nazwy rośłin, pooglądaj. Podzieliłam Ci na czas kwitnienia.... dobierając "chciane" kolory. I sprawdzone przez mnie odmiany .....
Marzena..ja nie polonistka... i to moja pięta Achillesowa.... zawsze mi mówiono, że jestem jak druga Orzeszkowa..... zdania bez początku i końca..... zapisz nazwy rośłin, pooglądaj. Podzieliłam Ci na czas kwitnienia.... dobierając "chciane" kolory. I sprawdzone przez mnie odmiany .....
Ania nie chodzilo o styl tylko tak profesjonalny wykład otrzymalam z zakresu roślin skalnych, że stwierdziłam , że zielona jak żaba jestem Moglam użyć słowa, że po chińsku do mnie napisałaś
A najważniejsze, źe specjalistką od konstrukcji stnalowych jesteś !!! Od pisania są inni
Zawsze mnie zastanawia kiedy ktoś na ogrodowisku pobije rekord, że z powodu świętowania kolejnej setki sto stronek nabije Nie wiem czy jasno sie wyraziłam, bo ja rownież Orzeszkowa nie jestem, tylko miałam być księgową ....
Aniu już kiedys pisałam, że zamiast botoxu bukszpan nas odmładza
bukszpan i te inne atrakcje ogrodowe ! bo starzeją się babeczki co nic nie robią siedzą przed tv i ciacha podjadają ! nie jak my - gimnastyka z łopatą , skłony i przysiady darmo, nie trzeba za siłownię płacić !