Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Pszczelarnia 19:12, 22 maj 2012

Marzeno nie katuj. Zwłaszcza ż, h, r! Pokaż i powiedz, jak drogo albo jak tanio i gdzie.
Umlauty, powiadasz? Nawet nie zauważyłam.
ircia 19:14, 22 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Lecę sadizć bo mam pełno runianek, żurawek (NN zielono bordowe) i host - kupiłam dzisiaj świetne, ktore widzialam w ogrodzie botanicznym stiletto, oraz patriot i francee, bo mi moje padły w czasie ostatniego przymrozku....

Super Marzenko - ja czekam na fotki. Twój ogród nieustannie mnie fascynuje
Gdzie Ty to wszystko mieścisz? Chyba robisz rewolucję w projekcie
noemi 21:51, 22 maj 2012

Marzenko wpadłam zobaczyć co słychać ... Wieloszka wraca 28.05 ...musimy się spotkać omówić konkrety w sprawie zjazdu ... nie wiem , czy w tygodniu nie trzeba będzie się umówić ... bo weekendy zaplanowane szczególnie 02.06
Madzenka 22:04, 22 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

Lecę sadizć bo mam pełno runianek, żurawek (NN zielono bordowe) i host - kupiłam dzisiaj świetne, ktore widzialam w ogrodzie botanicznym stiletto, oraz patriot i francee, bo mi moje padły w czasie ostatniego przymrozku....

żurawki znam ... runianki wygooglałam ... hosty na liście na wczoraj bo potrzeba mi sztuk kilkanaście ... Marzenko miej litość i pstryknij jak wszystkie te cuda w ziemi będą ... tu człowiek czeka ...

Jak posadziłąm ok 40 runianek, podlałam bambusy, runianki i trawnik, donice to była 22 i nici z fotek. Jutro obiecuję
Madzenka 22:07, 22 maj 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Marzeno nie katuj. Zwłaszcza ż, h, r! Pokaż i powiedz, jak drogo albo jak tanio i gdzie.
Umlauty, powiadasz? Nawet nie zauważyłam.

Runianki nie pamiętam bo już dwa tygodnie czekaly na zmiłowanie...
Zurawki po 4,5, hosty po 4,5 miniaturowe te na s juź nazwy nie pamiętam a patriot i francee po 8 zł. Kupowalam w Mirkowie bo mi się przypomnialo ze tam ogrodnictwo jest
Runianki chyba po 4,9??? A vatiegata były droższe ale zabij nie pamiętam po ile...
Konstancja30 22:08, 22 maj 2012

40 runianek ... ... tu nikt nie kupuje poniżej 10tki ?
Madzenka 22:09, 22 maj 2012

noemi napisał(a)
Marzenko wpadłam zobaczyć co słychać ... Wieloszka wraca 28.05 ...musimy się spotkać omówić konkrety w sprawie zjazdu ... nie wiem , czy w tygodniu nie trzeba będzie się umówić ... bo weekendy zaplanowane szczególnie 02.06

Magada ja do 2.06 odpadam.... Bo ma przesuniętą imprezę i musze otoczenie skończyć Do nocy będę w ogrodzie pracować ale po 2.06 jestem do dyspozycji.
Madzenka 22:10, 22 maj 2012

ircia napisał(a)

Super Marzenko - ja czekam na fotki. Twój ogród nieustannie mnie fascynuje
Gdzie Ty to wszystko mieścisz? Chyba robisz rewolucję w projekcie

Irciu właśnie gęsto się robi ale to pocieszenie dla calego ogrodowiska że za ok 2 lata na wszystkie zloty będę z pełnym bagażnikiem roślin przyjeżdżać bo mi się nic w ogrodzie nie będzie mieściło
Juzia 22:10, 22 maj 2012

Konstancjo żeby był efekt to tyle trzeba niestety....ja kupiłam 26 i tragicznie to wygląda

Marzenko czekam na foto
Madzenka 22:11, 22 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)
40 runianek ... ... tu nikt nie kupuje poniżej 10tki ?

Iza zasada nr jeden nic poniżej 10 szt
Żurawek od razu machnęłam 20 szt a host 14....