Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Wieloszka 11:46, 02 mar 2012

Marzenko, tą ścianę wodną z Chronosa widziałam na Gardenii - koszt niemały 7tys.zł. Ale wolałabym wydać taką kasę i mieć gotowy produkt, niż użerać się z wykonawcami, którzy nie wiadomo czy podołają zadaniu. Chyba, że masz jakąś niezawodną ekipę
GabiK 11:51, 02 mar 2012

Wieloszko, ale to cena fontanny w tym wystawionym rozmiarze. Na Zieleń to Życie też byli.
Niestety, ona jest nieduża. Wymiar gotowy to chyba 1,50 cm na 80 cm szerokości. Inne trzeba specjalnie zamawiać. Taka jak dla mnie 2 m wysoka na 1,50 - 1,80 szerokości to już koło 12 tys. A Marzena chyba jeszcze większą by potrzebowała?
Wieloszka 12:08, 02 mar 2012

Tak, to była cena za taką mniejszą wymiarowo... . 12tys. to cena mojego wymarzonego oczka... Mój Boże, ależ to są kwoty...
Wieloszka 12:43, 02 mar 2012

Marzenko, dzwoniłam do Kulasa. Jeśli chodzi o liściaste - już kopią, iglaste po 15 marca. Potwierdziłam możliwość zakupu roślin kopanych z gruntu "własnoręcznie" wybranych, trzeba się tylko wcześniej umówić telefonicznie na to wybieranie. No i w zależności od ilości klientów - albo odbiór tego samego dnia, albo dzień, dwa później. Jeśli wybierasz rośliny w donicy - zabierasz od razu.
Milka 13:21, 02 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
Marzenko, tą ścianę wodną z Chronosa widziałam na Gardenii - koszt niemały 7tys.zł. Ale wolałabym wydać taką kasę i mieć gotowy produkt, niż użerać się z wykonawcami, którzy nie wiadomo czy podołają zadaniu. Chyba, że masz jakąś niezawodną ekipę

o rany, już sie dowiedziałam, i mężu...truchlej, bo mi się w głowie zasiało!!
Wieloszka 14:02, 02 mar 2012

Irenko miła - doczytaj dalej, za większą ścianę duuużo wyższa cena... Pilnuj męża, żeby Ci na zawał nie zszedł jak ją zobaczy
Milka 14:08, 02 mar 2012

oooo, dobrze, że doczytałam, bo to już mnie zawałem zagroziło
Madzenka 17:18, 02 mar 2012

Wieloszka, Gabik i Irenka: robię rekonesans gotowych fontan ze stali nierdzewnej, znalazłam tańsze ale sprawdzam szczegóły. Potrzebuję ścianę 2x2 m a takie kosztowo przerastają moje możliwości.
Sprawdzam też wykonawcę, który wykańczał mój dom, może podoła ale się waham, a sprawdzeni wykonwacy to koszt murowanej ściany ok 12-13 tys......
Jeśli potrzebujecie małe to znalazłam coś takiego:
http://www.oczkawodne.co/sciany-wodne,245.html
Madzenka 17:20, 02 mar 2012

Agnieszka, zadzownię zatem do Kulasa i dowiem się po ile mają graby fastigata, jeśli w dobrej cenie to się możemy dogadać na wspólny transport
Milka 17:22, 02 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Wieloszka, Gabik i Irenka: robię rekonesans gotowych fontan ze stali nierdzewnej, znalazłam tańsze ale sprawdzam szczegóły. Potrzebuję ścianę 2x2 m a takie kosztowo przerastają moje możliwości.
Sprawdzam też wykonawcę, który wykańczał mój dom, może podoła ale się waham, a sprawdzeni wykonwacy to koszt murowanej ściany ok 12-13 tys......
Jeśli potrzebujecie małe to znalazłam coś takiego:
http://www.oczkawodne.co/sciany-wodne,245.html

dzięki Marzenko, pooglądam ale koszty o których mówisz, szok

mój M. pomysłowy to może coś podpatrzy