Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Juzia 10:38, 03 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Aniu dziękuję za zainteresowanie i w nagrodę zamyślona mina Tytusa

)))
Cześć kolego!
Marzenko a ja mam pytanie. Czy Tytus gubi sierść ?
Tośka mi już cały dywan zostawiła na podłodze
Mala_Mi 10:54, 03 mar 2012

Dzieki zaTytusa.... jest słodki
Madzenka 11:04, 03 mar 2012

)))
Cześć kolego!
Marzenko a ja mam pytanie. Czy Tytus gubi sierść ?
Tośka mi już cały dywan zostawiła na podłodze

Justynko Tytus aktulnie też bardzo intensywnie gubi sierść, znaczy wiosna idzie poniważ jestem za leniwa aby go wyczesywać tarza się na dywanie. Jak widzisz po kolorze dywanu tytusowa sierść u mnie nie jest tak widoczna. Dodatkowo Tytus wg opini znajomych pod kolor podłogi drewnianej był kupiony
Właścicielka hodowli wyczesywała swoje pieski uwaga - brzeszczotem (piłką) i rzeczywiście latem gdy jest kumulacja zmiany sierści tylko to pomaga.
Mala_Mi 11:11, 03 mar 2012

No cóż ...do włosów psa trzeba sie przyzwyczaić..nie ma innego wyjścia.... mi to zajeło 4 lata...teraz już tak nie widzę.... I zrezygnowałam z czarnych ubrań... bo czyszczenie przed każdym wyjściem było denerwujace..a po wejściu do auta i tak spowrotem byłam cała w kłakach
justi 11:17, 03 mar 2012

Mój labek też teraz bardzo gubi sierść. Widocznie taki czas dla psiaków, że zmieniaja futerko na nowe i lśniące.
Syla 11:33, 03 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Efekt wczorajszych zakupów

Na stole hicynty

4

i odświeżona dekoracja na oknie kuchennym

Piękne te Twoje zakupy . Pozwolisz , że zapytam te duże białe to donice czy osłonki ? Domniemam , że to drugie ?
Syla 11:35, 03 mar 2012

Gościu jest super !!!
Ana 11:57, 03 mar 2012

Jestem po raz pierwszy, ale się rozgoszczę! piekne kompozycje masz w domu, te oslonki sa CUDOWNE!!!!

Idę pozwiedzać, jeśli pozwolisz

PS. Tytus wygrywa!
Juzia 12:46, 03 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Justynko Tytus aktulnie też bardzo intensywnie gubi sierść, znaczy wiosna idzie poniważ jestem za leniwa aby go wyczesywać tarza się na dywanie. Jak widzisz po kolorze dywanu tytusowa sierść u mnie nie jest tak widoczna. Dodatkowo Tytus wg opini znajomych pod kolor podłogi drewnianej był kupiony
Właścicielka hodowli wyczesywała swoje pieski uwaga - brzeszczotem (piłką) i rzeczywiście latem gdy jest kumulacja zmiany sierści tylko to pomaga

Ja Tośce kupiłam furminator, ale niewiele pomaga. Szczotkę gumową też mam, ale ona woli ją gryźć niż dać się czesać.
Ja mam podłogi w dwóch kolorach i pół domu jest w jej sierści, a drugie pół nie widać
Najgorzej jest z kanapą Mam kocyki, ale w kolorze kanapy...czyli przeciwieństwo tośkowych kłaków.
No nic...pozostaje się przyzwyczaić
GabiK 13:03, 03 mar 2012

Marzenko, pozwolę sobie odpowiedzieć Sylwii za Ciebie:
Sylwio, to są osłonki firmy ELHO (tej samej, co moje donice). Można z nich zrobić doniczki wywiercając lub wypalając dziurę (łatwo i ładna się robi). Pod okrągłe są podstawki, pod te podłużne chyba nie.