Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 22:26, 02 mar 2012

GabiK napisał(a)
Te 40. Cm to już gotowa kula, czy do cięcia?

Podobno już gotowa 40 cm kula w donicy 10 l. piszę podobno o tylko w necie widziałam. Zawsze można zawrócić auto spowrotem.... Sprawdź proszę ceny na giełdzie.
justi 22:27, 02 mar 2012

Poproście niech Wam przyślą aktualne zdjęcie na e-mail.
Madzenka 22:31, 02 mar 2012

GabiK napisał(a)
Jak coś ustalisz z tymi ścianami, to daj znać. Ja takiej właśnie ok. 1,8 m na 2 wysokiej potrzebuję.

Gabik takiej ściany to ja nie widziałam gotowej. 2x mniejsze sa po kilkanaście tysięcy.
Przejrzyj mniejsze na stronie:
http://www.extrahome.pl/index.php?p1311,mega-hit-fontanna-zwierciadlo-ze-stali-szlachetnej-130cm-do-biura-holu-salonu-ogrodu-zimowego
Wsród "potworków" są też fajne nierdzewne
isia33 22:31, 02 mar 2012

Witaj Marzenko. Przecytałam cały wątek - domek imponujący, ogród zapowiada się na taki sam. Napisz proszę gdzie w Rzeszowie znalazłaś takie kule bukszpanu?
Madzenka 22:33, 02 mar 2012

A to moja faworytka:"

http://sklep.styloweogrody.pl/product.php?id_product=64
Mala_Mi 22:51, 02 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Uwaga zbieram chętnych na kule bukszpanowe 40 cm w cenie 50 zł. Podobno są 11 letnie... Tylko, że kule są z Rzeszowa i musiałabym zapłacić za transport specjalnie dla mnie z Katowic do Wrocławia 200 zł.... Przy zamówieniu 50 szt dostawa gratis. Ja zamawiam 15 szt, kto się jeszcze pisze abyśmy nic nie płacili? Po weekendzie mam zadzonić i potwierdzić czy się decyduję.

A może Wam poskoczę i obejrzę najpierw te kulki Zrobię fotki, pomierzę..by nie było kota w worku Jestem z Rzeszowa..... i moze też się podepnę do zamówienia ... koło róz taki akcent na zimę .....co sądzisz o takim połączeniu???? Powiesz, że siostra przyjedzie obejrzeć przed kupnem bo jest przelotem w Rzeszowie W każdej chwili mogę podjechać do gościa.....
Madzenka 22:53, 02 mar 2012

isia33 napisał(a)
Witaj Marzenko. Przecytałam cały wątek - domek imponujący, ogród zapowiada się na taki sam. Napisz proszę gdzie w Rzeszowie znalazłaś takie kule bukszpanu?

Niestety nie mogę teraz odnaleźć oferty w necie. Mogę ci wysłać tel komórkowy na maila.
Madzenka 22:56, 02 mar 2012

asc napisał(a)

Uwaga zbieram chętnych na kule bukszpanowe 40 cm w cenie 50 zł. Podobno są 11 letnie... Tylko, że kule są z Rzeszowa i musiałabym zapłacić za transport specjalnie dla mnie z Katowic do Wrocławia 200 zł.... Przy zamówieniu 50 szt dostawa gratis. Ja zamawiam 15 szt, kto się jeszcze pisze abyśmy nic nie płacili? Po weekendzie mam zadzonić i potwierdzić czy się decyduję.

A może Wam poskoczę i obejrzę najpierw te kulki Zrobię fotki, pomierzę..by nie było kota w worku Jestem z Rzeszowa..... i moze też się podepnę do zamówienia ... koło róz taki akcent na zimę .....co sądzisz o takim połączeniu???? Powiesz, że siostra przyjedzie obejrzeć przed kupnem bo jest przelotem w Rzeszowie W każdej chwili mogę podjechać do gościa.....

Swietny pomysł. Nie maM szczegółowych namiarów, mam tylko telefon, bo rozesłałam zapytania i nie wiem kto się do mnie odezwał, a na dodatek dzwonił w czasie ważnego spotkania w pracy....Mogę ci wysłać komórkę i zadzwonię i przekażę info, że będziesz się kontaktować

A kule bukszpanowe + róże to świetny pomysł. Róże świetnie wyglądają w takiej ciemnej ramie. Ja mam minikulki 6 szt, które chcę wymienić na duże w połączeniu z różami okrywowywmi. Świetnie to wyglądało latem.
GabiK 23:15, 02 mar 2012

Marzenko, tę stronę extrahome widziałam, sprawdzałam, czy tańsze od chronosa.
Mala_Mi 23:18, 02 mar 2012

To daj namiar i pojadę na zwiady...... na bukszpanach się nei znam, ale chyba potrafię rozpoznac co jest zdrowe Poza tym mam aparat i cyknę foty