Podobno już gotowa 40 cm kula w donicy 10 l. piszę podobno o tylko w necie widziałam. Zawsze można zawrócić auto spowrotem.... Sprawdź proszę ceny na giełdzie.
Witaj Marzenko. Przecytałam cały wątek - domek imponujący, ogród zapowiada się na taki sam. Napisz proszę gdzie w Rzeszowie znalazłaś takie kule bukszpanu?
A może Wam poskoczę i obejrzę najpierw te kulki Zrobię fotki, pomierzę..by nie było kota w worku Jestem z Rzeszowa..... i moze też się podepnę do zamówienia ... koło róz taki akcent na zimę .....co sądzisz o takim połączeniu???? Powiesz, że siostra przyjedzie obejrzeć przed kupnem bo jest przelotem w Rzeszowie W każdej chwili mogę podjechać do gościa.....
Swietny pomysł. Nie maM szczegółowych namiarów, mam tylko telefon, bo rozesłałam zapytania i nie wiem kto się do mnie odezwał, a na dodatek dzwonił w czasie ważnego spotkania w pracy....Mogę ci wysłać komórkę i zadzwonię i przekażę info, że będziesz się kontaktować
A kule bukszpanowe + róże to świetny pomysł. Róże świetnie wyglądają w takiej ciemnej ramie. Ja mam minikulki 6 szt, które chcę wymienić na duże w połączeniu z różami okrywowywmi. Świetnie to wyglądało latem.