Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 23:33, 08 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Jak juz otworzysz tą nowa firmę to w kulkowaniu bedziesz niezastąpiona. I pewnie majatku wielkiego się na tym dorobisz bo kulki super Ci wychodzą. A panowie - ciągle duże dzieci.

Bożenko co tam biznes, 90% bym ogrodowicznkom rozdała
Madzenka 23:34, 08 cze 2012

Sebek napisał(a)
Ale Ty pracujesz - ale efekty są znakomite. Cudnie się zrobiło przez te kilka miesięcy

Sebek jutro zrobię ujęcie z góry identyczne jak dokładnie o tej porze robiłam. Porównanie będzie ciekawe
noemi 23:39, 08 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ania, Kasia, Jotka, Irenko, Aga, Wieloszka, Diana, Stychaz dziekuję za wizytę i za pochwaly za kącik lawendowo bukszpanowy.
W projekcie miala być w tym miejscu różą szczepiona w skarpecie bukszpanowej a doookoła lawenda. Stwierdziłam jednak, źe roża będzie brzydko zimą wyglądać lub wymarźnie a ja te kulki bukszpanowe przez cały rok przez okno oglądam A lawenda poszła do środka a nie po zewnętrznej bo czesto wymarza i nie chciałam aby szpeciła suchymi badylami. I mam racje, bo teraz to co brzydkie nie widać, a nad bukszpanami tylko delikatne kwiatki się unoszą ...

Gratuluję intuicji ... pięknie
Madzenka 23:39, 08 cze 2012

bociek napisał(a)

Bociek ja Cie proszę ... a w drugiej będziemy grac z kim innym

No i masz co chcialas, doprowadzilas mnie do lez

Niewazne z kim, wazne, ze nie bylo mega obciachu Bo juz, tak jakby po meczu jest

Kocham Was dziewczyny za to poczucie humoru !!!!!!

Ja przez lata byłam fanką piłki nożnej, chyba z powodu platonicznej miłości do Dziekanowskiego w wieku niemowlęcym.... pamiętam kilka mundiali i Euro prowadziłam notatki wszystkich wyników i strzelców bramek... Mój M też grał w piłkę nożną naszczęście amatorsko....
Ale jak w TV u mnie w domu wyłacznie liga polska, niemiecka, hiszpańska, angielska to kaźdemu można tę dyscyplinę sportu obrzydzić... ....
Madzenka 23:40, 08 cze 2012

noemi napisał(a)
Marzenko obwódka z lawendą wygląda miodzio ... cieszę się , że pada u nas, bo ja w gościach jestem i daleko od mojego ogródka ... przynajmniej jestem spokojna, że nie trzeba podlewać

Madzia spokojnie sadź bukszpany teściowej, ogród podlany
Madzenka 23:41, 08 cze 2012

O właśnie zobaczyłam, źe mialam 4444 post
Madzenka 23:43, 08 cze 2012

noemi napisał(a)

Ania, Kasia, Jotka, Irenko, Aga, Wieloszka, Diana, Stychaz dziekuję za wizytę i za pochwaly za kącik lawendowo bukszpanowy.
W projekcie miala być w tym miejscu różą szczepiona w skarpecie bukszpanowej a doookoła lawenda. Stwierdziłam jednak, źe roża będzie brzydko zimą wyglądać lub wymarźnie a ja te kulki bukszpanowe przez cały rok przez okno oglądam A lawenda poszła do środka a nie po zewnętrznej bo czesto wymarza i nie chciałam aby szpeciła suchymi badylami. I mam racje, bo teraz to co brzydkie nie widać, a nad bukszpanami tylko delikatne kwiatki się unoszą ...

Gratuluję intuicji ... pięknie

Madzia to nie intuicja to autopsja Róże i lawendy mi wymarzały.... chodzisz, chuchasz, dmuchasz, nawozisz taką pięknątkę szczepioną a ona nagle idzie do nieba A kulki na nóżkach te obok tarasu przeprowadziły się z przedogródka szeregówki w odpowiednie miejsce
grapaka 23:44, 08 cze 2012

Rabatka z lawendami i bukszpanami cacy
Madzenka 23:46, 08 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
Marzenko jak wychodziłam z domku była zapowiedź reportażu z rabat ... jak wróciłam miałam dwadzieścia kilka stron do nadrobienia ...

na pierwszy ogień poszło pismo obrazkowe ... jestem absolutnie urzeczona i moja droga może i zakopujesz kawalerkę pociechy ale w pięknym stylu ... teraz naprawdę się zastanawiam czy przyjechać bo istnieje niebezpieczeństwo, że nie będę chciała odjechać i przykuję sie kajdankami do czegokolwiek byle zostać ... popieram Boćka popularność zobowiązuje i jak mnie odspawasz od tego czegokolwiek (oooo wędzarki np ) to będę paparazzi udawać byle stać ... siedzieć ... ups siedzieć nie mogę (nadal ... ) ... i patrzeć ... lawenda w bukszpanowych ryzach ... obłędna ... rabaty i kulki obrzydliwie piękne już ... za rok to ja sobie ... choć jak spojrzałam na taras to rozważam czy za rok drugi łeb mi odrośnie bo wypadałoby tym co mam już zadysponować

po spojrzeniu i na dialogi ... no cóż moje drogie ja korzystając z tego, że galeria pusta uprawiałam szwędactwo sklepowe ... puściutko ... personel w pewnym momencie rozanielony ... myślę chyba dobrze ... cieszę się razem z panią ... po minucie jesteśmy już prawie zaprzyjaźnione ... i wtedy ja idiot jeden pytam "a z kim my gramy" ... ......................................... powiem tylko, że więcej do tego sklepu chyba nie pójdę ...

a no i wiem ... z Grecją

Iza ponieważ tak kwieciście pisać nie umiem napiszę tylko przyjeżdżaj i proszę sprawdź w czasie następnych zakupów z kim Polacy grają bo będziesz na tablicy wisiała z info TEJ PANI NIE OBSŁUGUJEMY!!!
aga_pe 23:50, 08 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
O właśnie zobaczyłam, źe mialam 4444 post

Marzena, w Twoim przypadku to był ułamek sekundy