Marzenko obwódka z lawendą wygląda miodzio ... cieszę się , że pada u nas, bo ja w gościach jestem i daleko od mojego ogródka ... przynajmniej jestem spokojna, że nie trzeba podlewać
Grapaka widziałam, że u Ciebie prawdziwa rewolucja Zaglądaj czasami i kopiuj fragmenty, które ci się podobają. Ja mam ten komfort, źe mi architekt zaprojektowała ogród a teraz sobie go troszeczkę modyfikuję
[
W projekcie miala być w tym miejscu różą szczepiona w skarpecie bukszpanowej a doookoła lawenda. Stwierdziłam jednak, źe roża będzie brzydko zimą wyglądać lub wymarźnie a ja te kulki bukszpanowe przez cały rok przez okno oglądam A lawenda poszła do środka a nie po zewnętrznej bo czesto wymarza i nie chciałam aby szpeciła suchymi badylami. I mam racje, bo teraz to co brzydkie nie widać, a nad bukszpanami tylko delikatne kwiatki się unoszą ...
Absolutnie się z Tobą zgadzam - ulepszyłaś projekt
Ja już z róż piennych się wyleczyłam - wcześniej czy póżniej i tak przemarzną - no można by w donicy ...
Mam podobną rabatę - bukszpany a w środku lawenda ale u mnie wsjo jeszcze malutkie
Chcem jeszcze dodać że zbyt skromna jesteś mówiąc że pustkowie masz na rabatach - masz wypasiony,piękny ogród Gratulejszyn