Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Konstancja30 21:20, 08 cze 2012

Bociek ja Cie proszę ... a w drugiej będziemy grac z kim innym
Sebek 21:35, 08 cze 2012

Ale Ty pracujesz - ale efekty są znakomite. Cudnie się zrobiło przez te kilka miesięcy
bociek 21:39, 08 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
Bociek ja Cie proszę ... a w drugiej będziemy grac z kim innym

No i masz co chcialas, doprowadzilas mnie do lez

Niewazne z kim, wazne, ze nie bylo mega obciachu Bo juz, tak jakby po meczu jest
Wieloszka 21:42, 08 cze 2012

A obwódki bukszpanowe czekają na fryzjera. Lawenda, mimo że mocno wymarazła szaleje...

Moja ulubiona rabatka w Twoim ogrodzie Boska !
stychaz 21:56, 08 cze 2012

Wieloszka napisał(a)
A obwódki bukszpanowe czekają na fryzjera. Lawenda, mimo że mocno wymarazła szaleje...

Moja ulubiona rabatka w Twoim ogrodzie Boska !

Moja też, moja też !!! Pozwolę sobie skopiować do przedgródka.
Bogdzia 22:05, 08 cze 2012

Jak juz otworzysz tą nowa firmę to w kulkowaniu bedziesz niezastąpiona. I pewnie majatku wielkiego się na tym dorobisz bo kulki super Ci wychodzą. A panowie - ciągle duże dzieci.
noemi 22:26, 08 cze 2012

Marzenko obwódka z lawendą wygląda miodzio ... cieszę się , że pada u nas, bo ja w gościach jestem i daleko od mojego ogródka ... przynajmniej jestem spokojna, że nie trzeba podlewać
Diana 22:38, 08 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
No może lawendę już jednak widać

Rodgersja mimo, ze wymroziło ją odbija

A pluskiwca, którą Pan Złota rączka chciał zadeptać mężnie się pręży

Marzenko ślicznie ile kuleczek wow - superowo to wygląda.......a obwódka z bukszpana w połączeniu z lawendą bosko Ja u siebie też mam do obsadzenia w kole właśnie bukszpan-obwódka zewnętrzna i obwódka wewnetrzna lawenda.
Takie połączenie uważam za wyjątkowe.A u ciebie w tym kwadracie i jeszcze dodatkowo ten bukszpan na nóżce - bomba Aż szkoda że u siebie nie mam gdzie wcisnąć takiego kwadracika
Madzenka 23:28, 08 cze 2012

Ja przy garach a Wy u mnie.... uf ale trochę się przygotowałam do jutrzejszego dnia.
Dziękuję za odwiedziny,, baaardzo mi miło, obiecuję zatem częściej pismo obrazkowe wstawiać skoro taki ruch sie po nim zrobił Ale jak sprostać oczekiwaniom skoro u mnie kulka na kulce i kora. Gdy kwitła piękna biała piwonia to jej nie obfociłam, a dzisiaj musialam ją całą poobcinać gdyż deszcz ją zniszczył. Biednie jakoś teraz w ogrodzie. Aby temu zaradzić zakupiłam kolejną piwonię, pewnie za 5 lat zakwitnie...
Madzenka 23:32, 08 cze 2012

Ania, Kasia, Jotka, Irenko, Aga, Wieloszka, Diana, Stychaz dziekuję za wizytę i za pochwaly za kącik lawendowo bukszpanowy.
W projekcie miala być w tym miejscu różą szczepiona w skarpecie bukszpanowej a doookoła lawenda. Stwierdziłam jednak, źe roża będzie brzydko zimą wyglądać lub wymarźnie a ja te kulki bukszpanowe przez cały rok przez okno oglądam A lawenda poszła do środka a nie po zewnętrznej bo czesto wymarza i nie chciałam aby szpeciła suchymi badylami. I mam racje, bo teraz to co brzydkie nie widać, a nad bukszpanami tylko delikatne kwiatki się unoszą ...