Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 20:26, 07 mar 2012

ale czadowa doniczka!!! wieczorem na tarasie bosko będzie

ściana wodna też się zapowiada wspaniale, całość dobrze powiązana i skomponowana

napisz namiary na tę donicę
Sebek 20:27, 07 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

No i u Ciebie pierwsze oznaki wiosny - donica i rysunek niesamowite

Dzięki za pochwały, staram się
Kwiatki jakieś głupie bo przestały się rozwijać , mrozu się boją
Sebku a te donice z nawadnianiem kopie lechuzza wcale nie takie złe. Nawet się dobrze z palmą prentuje. Cyknę fotke w weekend przy dobrym oświetleniu. testuję kiedy palma wypuści korzenie i zacznę wlewać wodę do zbiorniczka.

Koniecznie
agata_chrosc... 20:33, 07 mar 2012

No pieknie! Ta ściana z wodospadem to na jakąś wysatwę się nadaje. No i oczywiście świetnie pasuje do całości. A nie mówiłam, że masz łeb kobieto! Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądała w rzeczywistości. Kiedy się zapowiada?
ircia 20:46, 07 mar 2012

Ściana zapowiada się imponująco Ja juz czekam z niecierpliwością na dalsze info

sylllwia 20:47, 07 mar 2012

Wow świecąca donica super, o ścianie wodnej nie wspomnę.
Trzymam kciuki z powodzenie realizacji i będę oczywiście podglądać.
Madzenka 20:49, 07 mar 2012

agata_chroscicka napisał(a)
No pieknie! Ta ściana z wodospadem to na jakąś wysatwę się nadaje. No i oczywiście świetnie pasuje do całości. A nie mówiłam, że masz łeb kobieto! Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądała w rzeczywistości. Kiedy się zapowiada?

Dzięuję ale to nie mój pomysł tylko mojej Pani architekt Ma kobieta zmysł estatyczny, ja tylko jestem realizatorem. Ściana ma powstać w marcu, zanim ogród ruszy pełna parą ale kto wie. Fachowcy bywają bardzo zajęci...... Na razie wycena do końca tygodnia i jak bedzie ciepło to startuje jeden człowiek a potem może koledzy dołączą.... Tak to jest z fachowcami. Jednak po budowie domu od podstaw cierpliwości się nauczyłam i zrozumienia dla fachowców ...
noemi 22:36, 07 mar 2012

Ściana wodna super ale będzie klimat ... Marzenko trzymam kciuki za realizacje... ma się już ocieplić , to jest szansa, że wykonawcy będą mogli działać... no stronach angielskich dużo jest propozycji właśnie murowanych ścian wodnych a tylko wylewki są ze stali ... donica też robi wrażenie... wczoraj widziałam na rynku stały dwie przy wejściu do knajpki z palmami ...super to wygląda w nocy ... mi podobają się te kule świetlne... jako oświetlenie , takie porozrzucane po ogrodzie...
Syla 13:56, 08 mar 2012

ściana wodna rewelacja i do tego ta cała reszta ....to się nazywa komplet ! imponujące ..... będzie idealnie ....
Milka 14:06, 08 mar 2012

a ja kupiłam donicę, będę przy niej tańczyć w sobótkową noc, hi, hi
Madzenka 19:54, 08 mar 2012

noemi napisał(a)
Ściana wodna super ale będzie klimat ... Marzenko trzymam kciuki za realizacje... ma się już ocieplić , to jest szansa, że wykonawcy będą mogli działać... no stronach angielskich dużo jest propozycji właśnie murowanych ścian wodnych a tylko wylewki są ze stali ... donica też robi wrażenie... wczoraj widziałam na rynku stały dwie przy wejściu do knajpki z palmami ...super to wygląda w nocy ... mi podobają się te kule świetlne... jako oświetlenie , takie porozrzucane po ogrodzie...

Noemi na te kule świetlne też choruję, ale wydatki muszę rozłożyć w czasie
Wylewkę ze stali do ściany już kupiłam, jutro lub w poniedziałek kurier dowiezie jak możesz to podeślij zdjęcie tych angielskich ścian bo się nad kolorem i fakturą tynku zastanawiam. Będę dozgonnie wdzięczna.