No pieknie! Ta ściana z wodospadem to na jakąś wysatwę się nadaje. No i oczywiście świetnie pasuje do całości. A nie mówiłam, że masz łeb kobieto! Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądała w rzeczywistości. Kiedy się zapowiada?
No pieknie! Ta ściana z wodospadem to na jakąś wysatwę się nadaje. No i oczywiście świetnie pasuje do całości. A nie mówiłam, że masz łeb kobieto! Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądała w rzeczywistości. Kiedy się zapowiada?
Dzięuję ale to nie mój pomysł tylko mojej Pani architekt Ma kobieta zmysł estatyczny, ja tylko jestem realizatorem. Ściana ma powstać w marcu, zanim ogród ruszy pełna parą ale kto wie. Fachowcy bywają bardzo zajęci...... Na razie wycena do końca tygodnia i jak bedzie ciepło to startuje jeden człowiek a potem może koledzy dołączą.... Tak to jest z fachowcami. Jednak po budowie domu od podstaw cierpliwości się nauczyłam i zrozumienia dla fachowców ...
Ściana wodna super ale będzie klimat ... Marzenko trzymam kciuki za realizacje... ma się już ocieplić , to jest szansa, że wykonawcy będą mogli działać... no stronach angielskich dużo jest propozycji właśnie murowanych ścian wodnych a tylko wylewki są ze stali ... donica też robi wrażenie... wczoraj widziałam na rynku stały dwie przy wejściu do knajpki z palmami ...super to wygląda w nocy ... mi podobają się te kule świetlne... jako oświetlenie , takie porozrzucane po ogrodzie...
Ściana wodna super ale będzie klimat ... Marzenko trzymam kciuki za realizacje... ma się już ocieplić , to jest szansa, że wykonawcy będą mogli działać... no stronach angielskich dużo jest propozycji właśnie murowanych ścian wodnych a tylko wylewki są ze stali ... donica też robi wrażenie... wczoraj widziałam na rynku stały dwie przy wejściu do knajpki z palmami ...super to wygląda w nocy ... mi podobają się te kule świetlne... jako oświetlenie , takie porozrzucane po ogrodzie...
Noemi na te kule świetlne też choruję, ale wydatki muszę rozłożyć w czasie
Wylewkę ze stali do ściany już kupiłam, jutro lub w poniedziałek kurier dowiezie jak możesz to podeślij zdjęcie tych angielskich ścian bo się nad kolorem i fakturą tynku zastanawiam. Będę dozgonnie wdzięczna.