Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 19:54, 08 mar 2012

Syla napisał(a)
ściana wodna rewelacja i do tego ta cała reszta ....to się nazywa komplet ! imponujące ..... będzie idealnie ....

Sywlia pytanie jak wyjdzie w realu aż drże jak mi jakieś badziewie postawią.....
Madzenka 19:56, 08 mar 2012

irena_milek napisał(a)
a ja kupiłam donicę, będę przy niej tańczyć w sobótkową noc, hi, hi

Irenko zamówiłaś podświetlaną czy tę XXL? BO jak zamówisz XXL to ja z Tobą będę tańczyć bo jest czadowa.
noemi 20:07, 08 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ściana wodna super ale będzie klimat ... Marzenko trzymam kciuki za realizacje... ma się już ocieplić , to jest szansa, że wykonawcy będą mogli działać... no stronach angielskich dużo jest propozycji właśnie murowanych ścian wodnych a tylko wylewki są ze stali ... donica też robi wrażenie... wczoraj widziałam na rynku stały dwie przy wejściu do knajpki z palmami ...super to wygląda w nocy ... mi podobają się te kule świetlne... jako oświetlenie , takie porozrzucane po ogrodzie...

Noemi na te kule świetlne też choruję, ale wydatki muszę rozłożyć w czasie
Wylewkę ze stali do ściany już kupiłam, jutro lub w poniedziałek kurier dowiezie jak możesz to podeślij zdjęcie tych angielskich ścian bo się nad kolorem i fakturą tynku zastanawiam. Będę dozgonnie wdzięczna.

Proszę bardzo ... będziesz miała co oglądać

http://www.gardenbuilders.co.uk/section.php/374/1/projects

malkul 08:16, 09 mar 2012

noemi świetny link Jestem w pracy i zamiast pracować to wpadłam tam i nie mam siły wyjść
Wieloszka 08:23, 09 mar 2012

Marzenko, ja ten link mam na stałe, tzn.jak tylko odpalam neta wyskakują mi ogorodowisko i gardenbuildersi
GabiK 10:45, 09 mar 2012

Marzenko, jak wymyślisz jaki dać tynk na tę ścianę, to daj znać, bo ja nie wiem, jak otynkować te przyszłe donice wzdłuż tarasu.
Milka 12:27, 09 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

a ja kupiłam donicę, będę przy niej tańczyć w sobótkową noc, hi, hi

Irenko zamówiłaś podświetlaną czy tę XXL? BO jak zamówisz XXL to ja z Tobą będę tańczyć bo jest czadowa.

na razie podświetlaną, bo tę olbrzymią zamawiam razem z drewnem na podest domku, a to juz duży transport będzie szedł

dach skończony
czyli lecę dalej
Milka 12:29, 09 mar 2012

noemi napisał(a)

Ściana wodna super ale będzie klimat ... Marzenko trzymam kciuki za realizacje... ma się już ocieplić , to jest szansa, że wykonawcy będą mogli działać... no stronach angielskich dużo jest propozycji właśnie murowanych ścian wodnych a tylko wylewki są ze stali ... donica też robi wrażenie... wczoraj widziałam na rynku stały dwie przy wejściu do knajpki z palmami ...super to wygląda w nocy ... mi podobają się te kule świetlne... jako oświetlenie , takie porozrzucane po ogrodzie...

Noemi na te kule świetlne też choruję, ale wydatki muszę rozłożyć w czasie
Wylewkę ze stali do ściany już kupiłam, jutro lub w poniedziałek kurier dowiezie jak możesz to podeślij zdjęcie tych angielskich ścian bo się nad kolorem i fakturą tynku zastanawiam. Będę dozgonnie wdzięczna.

Proszę bardzo ... będziesz miała co oglądać

http://www.gardenbuilders.co.uk/section.php/374/1/projects

też zerknęłąm na ten link i szybko uciekłam, bo ja nigdy do końca nie dojdę w realizacji, jak coś mi się znowu zachce
Madzenka 20:48, 09 mar 2012

Dziewczyny dziękuję, że mnie odwiedzacie, bo ja ostatnio zarobiona jestem, najgorsze że przyszły tydzień jeszcze gorzej się zapowiada. Całe szczęście, że weekend nadszedł.
Noemi link mnie wczoraj pochłonął....
GabiK chyba będzie prosto bez ozdobników, być może coś metalizowanego aby wieczorem dobrze się odbijało światło. U mnie tylko pasują szarościnlub srebro. Może też być pomarańczowa jako kontrast dla reszty ogrodu.
Irenko, zaraz do ciebie zajrzę aby postępy prac obejrzeć. Już się doczekać tej Twojej donicy nie mogę
Milka 11:34, 10 mar 2012

no i masz Marzenko weekend pewnikiem biegasz w gumofilcach po ogrodzie, ciepło opatulona, bo zimno; u mnie o 8 było -1 i takie arktyczne powietrze

a co z tymi bukszpanami?