Ściana wodna super ale będzie klimat ... Marzenko trzymam kciuki za realizacje... ma się już ocieplić , to jest szansa, że wykonawcy będą mogli działać... no stronach angielskich dużo jest propozycji właśnie murowanych ścian wodnych a tylko wylewki są ze stali ... donica też robi wrażenie... wczoraj widziałam na rynku stały dwie przy wejściu do knajpki z palmami ...super to wygląda w nocy ... mi podobają się te kule świetlne... jako oświetlenie , takie porozrzucane po ogrodzie...
Noemi na te kule świetlne też choruję, ale wydatki muszę rozłożyć w czasie
Wylewkę ze stali do ściany już kupiłam, jutro lub w poniedziałek kurier dowiezie jak możesz to podeślij zdjęcie tych angielskich ścian bo się nad kolorem i fakturą tynku zastanawiam. Będę dozgonnie wdzięczna.
Dziewczyny dziękuję, że mnie odwiedzacie, bo ja ostatnio zarobiona jestem, najgorsze że przyszły tydzień jeszcze gorzej się zapowiada. Całe szczęście, że weekend nadszedł.
Noemi link mnie wczoraj pochłonął....
GabiK chyba będzie prosto bez ozdobników, być może coś metalizowanego aby wieczorem dobrze się odbijało światło. U mnie tylko pasują szarościnlub srebro. Może też być pomarańczowa jako kontrast dla reszty ogrodu.
Irenko, zaraz do ciebie zajrzę aby postępy prac obejrzeć. Już się doczekać tej Twojej donicy nie mogę