Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

JulkAd 17:31, 08 lip 2012

Marzenko, już jest pięknie w Twoim ogrodzie, oj chciałabym już u siebie tak mieć. Rabatki z lawendą i bukszpanami cudne. Nie byłam w stanie ogarnąć całego wątku, ale teraz spróbuję być na bieżąco
Syla 17:34, 08 lip 2012

Szacun ogromniasty dla kancików ..... pracusiu !!!
Syla 17:37, 08 lip 2012

Madzenka 18:07, 08 lip 2012

Agatko i Magda,
Dokładnie też miałam tę etykietę, więc jestem pewna że to rozplenica vertigo, chyba że producent kłamie Z pełną świadomością kupiłam wiedząc, że nie wytrzymuje mrozów. Nie pójdzie jednak do ogrodu zimowego, lecz do garażu jeśli nie przeżyje mówi się trudno
Madzenka 18:09, 08 lip 2012

Magda lampa działa okazało się, że włącznik fabrydpcznie jest uszkodzony po wymianie miodzio
już ja przypilnuję M aby wąsów na trawniku nie było
Madzenka 18:13, 08 lip 2012

JulkAd napisał(a)
Marzenko, już jest pięknie w Twoim ogrodzie, oj chciałabym już u siebie tak mieć. Rabatki z lawendą i bukszpanami cudne. Nie byłam w stanie ogarnąć całego wątku, ale teraz spróbuję być na bieżąco

Julka dziękuję za odwiedziny, zaglądaj częściej. Jak będziesz potrzebowala pomocy to pytaj również u mnie. próbuję czytać wiele wątków ale ostatni już ich nie ograniam, a ogrodowisko stało się olbrzymie. Może zimą, gdy będzie się mniej działo podołam
Madzenka 18:16, 08 lip 2012

Syla napisał(a)

Sylwia na razie 1/3 zrobiona i chwilowo motywacji do tej cięzkiej pracy nie mam....
Pocieszam się, że jak się raz porządnie zrobi to wystarczy potem tylko poprawić ze dwa razy w sezonie
No i z kostką granitową łatwiej, jak sobie moje zawijaski z kancikami w starym domu przypomnę to aż mnie telepie. Miałam taki malusi ogród a kanciki były bardzo pracochłonne, ale za to efekt byl powalający
Konstancja30 18:29, 08 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

Sylwia na razie 1/3 zrobiona i chwilowo motywacji do tej cięzkiej pracy nie mam....
Pocieszam się, że jak się raz porządnie zrobi to wystarczy potem tylko poprawić ze dwa razy w sezonie
No i z kostką granitową łatwiej, jak sobie moje zawijaski z kancikami w starym domu przypomnę to aż mnie telepie. Miałam taki malusi ogród a kanciki były bardzo pracochłonne, ale za to efekt byl powalający

teraz to mnie wywróciło ... wiem, że to zabrzmi wyjątkowo głupio ale ... znać pojęcie kancika przed ogrodowiskiem !!! ... wow ... no "miszcz" Madżenka jesteś ...
Madzenka 18:35, 08 lip 2012

Izuś ja zakręcona ogrodowo od 10 lat jestem. Roziwjałam się na 72 m2
jak opróźniałam z gazet ogrodowych strych w czasie przeprowadzki to chyba pół kontenera na odpady budowlane było
A a zaczynałam od trawnika od płotu do płotu, potem porozrzucane krzaczki w trawniku, potem ździeranie darni aby wytyczyć faliste rabaty, potem sadzenie obrzeży z bukszpana.....
A potem miejsca zabrakło w ogrodzie gdy się wszystko rozrosło i trzeba było nową działkę kupić
Lecę opryski na grzyba zrobić, chociaż niedziela, ale to chyba będzie pierwszy wieczor bez deszczu
JulkAd 20:09, 08 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Agatko i Magda,
Dokładnie też miałam tę etykietę, więc jestem pewna że to rozplenica vertigo, chyba że producent kłamie Z pełną świadomością kupiłam wiedząc, że nie wytrzymuje mrozów. Nie pójdzie jednak do ogrodu zimowego, lecz do garażu jeśli nie przeżyje mówi się trudno

Napiszcie mi Kobitki zatem czy macie zamiar wiosną je wkopać do ziemi i jesienią wykopać do donic czy będziecie traktować ją tylko jako roślinę doniczkową?